Elektro şok yedikten sonra foruma girmek.

🕒 Konu sahibi 4 saat önce aktifti
Evet. Bazı hastalıklarım var. Supraventriküler taşikardi gibi bi ritm bozuklugu da bunlardan biri.

Kızılcık şerbeti izlerken yine oldu. cahillik edip efedrin içeren sinüzit ilacı kullandım. Nabız 250 oldu. İlaclarla ritim düzelmedi ve çaktılar arkadaşlar. Hani filmlerde defiyi getirin diye bi replik var ya. Onu söyledim. 100 Jul, 5 mg dormucum ve 5 mg adenozin yada 2 ampul cordarone dedim ve suurum kapandı. Gözümü Koşuyolu kalp damarda açtım. Yatışi kavul etmedim ve eve döndüm.

Ölüyordum. Ama ölmedim. Şuuru kapanmadan hemen önce tedavisini planlayan adamım ben. Dikkat edin.

Bi dahaki sefere artık.

Namazda rükuya giderken foruma gireni görmüştük de bu daha değişik doktor.
Geçmiş olsun dikkat et.

Gecmis olsun kral...
Belden aşağısını uyustursalar acı hissetmeyecegin için kendi ameliyatını yapabilir misin mesela?

Son düzenleme:
Stresten uzak ve hiçbir sorunu kafaya takmadan bir hayat yaşamak gerekiyor yoksa sağlığın telafisi asla olmaz.

Öfkelendirecek herkesten ve her şeyden uzak dururum çünkü çoğu insan nerede ne konuşacağını bilmiyor ve problem yaratmak için bahane arıyorlar.

Kalp sağlığı da beyin sağlığı da şakaya gelmez, stres ve öfke yaratan ne varsa hayatınızdan çıkartın.

Yürüyüşün faydasını görüyorum ve düzenli yüzme, yürüyüş sayesinde çok şükür hiçbir hastalığım bulunmuyor.

Evet. Bazı hastalıklarım var. Supraventriküler taşikardi gibi bi ritm bozuklugu da bunlardan biri.

Kızılcık şerbeti izlerken yine oldu. cahillik edip efedrin içeren sinüzit ilacı kullandım. Nabız 250 oldu. İlaclarla ritim düzelmedi ve çaktılar arkadaşlar. Hani filmlerde defiyi getirin diye bi replik var ya. Onu söyledim. 100 Jul, 5 mg dormucum ve 5 mg adenozin yada 2 ampul cordarone dedim ve suurum kapandı. Gözümü Koşuyolu kalp damarda açtım. Yatışi kavul etmedim ve eve döndüm.

Ölüyordum. Ama ölmedim. Şuuru kapanmadan hemen önce tedavisini planlayan adamım ben. Dikkat edin.

Bi dahaki sefere artık.
Neden hayatta birçok şeyi dalgaya aldığını şimdi daha iyi anladım ve en doğrusunu yapıyormuşsun. Geçmiş olsun, bir daha yaşamaman dileğiye...

Geçmiş olsun hocam. Allah uzun ömür ve bol şifa versin size. Bize lazımsınız…

climax amca kendine dikkat etsene :@ gecmis olsun ve saglikli kal hep

Geçmiş olsun

Çok geçmiş olsun hocam. Her canlı ölümü tadacaktır ama Allah, kızılcık şerbeti izlerken ölümden esirgesin. Eşe dosta açıklayamayız

geçmiş hocam. yaşlandın artık dikkat et.

Çaktılar arkadaşlar dedikten sonra foruma giren climax. Abi kızılcık şerbeti izlerken çok heyecanlanmış olmalısın, bu kadar heyecanlanma. Geçmiş olsun.

Geri