Elektrikler Kesilince Ne Yapıyorsunuz?

Konu sahibi son olarak 194 gün önce görüldü

Elektrikler Kesilince Ne Yapıyorsunuz?

• Uyuyorum.

Kullanılan: 4 11.8%
  • Telefonuma bakarım. (Konuşurum, oyun oynarım vb.)

Kullanılan: 6 17.6%
  • Yemek yerim mum ışığında.

Kullanılan: 0 0.0%
  • Evdekilerle ilgilenirim.

Kullanılan: 6 17.6%
  • Diğer;

Kullanılan: 18 52.9%

• Kullanılan toplam oy
    34
Bi köşede sessizce kıvrılıp, ağlıyorum .

Çocukken elektrik kesildiğinde (akşam) babamın etrafına toplanırdık babam da o güzel sesiyle bize türküler söylerdi bazen de masalllar anlatırdı içimizden elektirik hiç gelmesin diye dua erdik hep
Bazen lambaları kapatirdik elektirik geldiğinde babamın haberi olmasın diye
O günlere gittim yaa :(
Şimdi pek bişey yapmıyorum telefonla oyalanip kesintinin kısa sürmesi için dua ediyorum işte

• sarılma
Tepkiler: ne
Cin çağırma seansı düzenliyorum

Bizim burası öyle lanet bir yer ki elektrik gidince hayat duruyor. Elektrik gidince normal hat şebekeside gidiyor. Değil mobil veri kullanmak arama dahi nerdeyse yapılamıyor. Çeken yer arayacaksın.

Cumartesiyi pazara bağlayan gece elektrik kesildi mesela yaklaşık 13-14 saat kesikti. Pazartesi yine 3-4 saat kesildi. Dün kesilmedi mesela bugün daha bitmedi bekleyip görecez.

3 mum yakar otururuz… yetmedi ışldağı açarız işte o an çalışmaz.. Çalışmayacaksan niye varsın..

Elektriklerin gelmesini beklerim. Gidebiliyorsa gelebilir de.

Yılbaşı akşamı gitti bizde. Televizyon yok, bilgisayar yok, internet yok, Işık yok, telefonlar bile sarj olmuyor derken fırının da çalışmadığını fark ettim. Yapılabilecek en kolay şey Mum ışığında Tarhana çorbası pişirmek. Tam Tarhanayı aramaya başlamıştım ki geldi ışıklar. Kötü bir yılbaşı olacaktı neredeyse. Elektrik dağıtım şirketine bol bol selam gönderdik.

Edison'u mezarından çıkarıyorum.

Geri