Elbise etek vs sevmeyen kadın

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Aşırı giyenler var mesela hergün elbise ile gezenler ama ben nadir giyerim
Spor takılmayı yada maskülen tarzı daha çok seviyorum.

ben eskiden hiç sevmiyordum ya da sevmemekten ziyade o seçeneği hiç düşünmüyordum. sonra babamın genç kız oldun artık güzel elbiseler, etekler giy demesiyle ışığı gördüm. babam türk toplumunun kodlarını almamış belli ki çünkü bir hayali de motor kullanmamdı... neyse konu bu değil, ay istediğimi yazarım kime ne. bugün ters miyim neyim? babamın onu demesiyle de ilk elbisemi giydim ve kendime aşık oldum. kesinlikle elbise rahatlıktır. günlük kullanımda yine çok sık kullanmam ama elbise almaya bayılırım...

ben eskiden hiç sevmiyordum ya da sevmemekten ziyade o seçeneği hiç düşünmüyordum. sonra babamın genç kız oldun artık güzel elbiseler, etekler giy demesiyle ışığı gördüm. babam türk toplumunun kodlarını almamış belli ki çünkü bir hayali de motor kullanmamdı... neyse konu bu değil, ay istediğimi yazarım kime ne. bugün ters miyim neyim? babamın onu demesiyle de ilk elbisemi giydim ve kendime aşık oldum. kesinlikle elbise rahatlıktır. günlük kullanımda yine çok sık kullanmam ama elbise almaya bayılırım...
Aslında insan bazen kendini geç keşfediyor hiç konduramadığın şeyler bazen çok güzel duruyor üstünde. En son lcw den mavi bir elbise almıştım geçen yaz bende çok sevmiştim yakışmıştı. Anne eteği giymekten iyidir. Sjsjsj
Ters halin bile çok naif Melodram terslen bugün sen hep.d

Aslında insan bazen kendini geç keşfediyor hiç konduramadığın şeyler bazen çok güzel duruyor üstünde. En son lcw den mavi bir elbise almıştım geçen yaz bende çok sevmiştim yakışmıştı. Anne eteği giymekten iyidir. Sjsjsj
Ters halin bile çok naif Melodram terslen bugün sen hep.d
bu sene şu vücudu saran büzgülü elbiseler var ya ondan almıştım ama ben daha büzmeden göbeğim hizası kendi kendine büzülmüştü.... neyse gece kaçamak yapmazsak yazın onu giyerek ateş ederiz bam bam bam! elbise biraz daha kadın hissettiriyor bi de bence, gerçi giyimle çok alakası yok ama dediğimi anlatabildim mi? anla serçe anla... sjsjks. naifim serçe hanım, muhataplarıma saklıyorum kendimi...

bu sene şu vücudu saran büzgülü elbiseler var ya ondan almıştım ama ben daha büzmeden göbeğim hizası kendi kendine büzülmüştü.... neyse gece kaçamak yapmazsak yazın onu giyerek ateş ederiz bam bam bam! elbise biraz daha kadın hissettiriyor bi de bence, gerçi giyimle çok alakası yok ama dediğimi anlatabildim mi? anla serçe anla... sjsjks. naifim serçe hanım, muhataplarıma saklıyorum kendimi...
Gece kaçamaklar kesilsin
Büzgülü elbiseler giyilmesin
Kadın hissetmek için efil uçuş uçuş elbiseler giyilmeli.
Melodramın kafasından dumanlar çıkıyor
Her an bam bam bam yapabilir.
Kaç Serçe : D

Gİ-YE-CEM... kendal jenner'dan neyim eksik... fazlam bile var. aa evet fazlam var. yazıklar olsun.

mini ya da midi olmasini tercih etmekle birlikte bence cok hos seyler var. cok fazla kullaniyorum zaten. ozellikle uzun boylu hanimlara ornegin; @Melodram ve bana cok yakismaktadir.. yine ortak bir ozelligimiz daha cikmis ki ben de ergenken babam guzel elbiseler giysene ne boyle esofmanla gezilir miymis hic demis ve beni şık giyime yonlendirmistir. Adliye koridorlari ve toplum kaldirsa pencereli elbiseler cok guzeller. Gerci onu benim bedenim de kaldiramayabilir..

ayakları ve diz kapagi guzel değildir.
yoksa niye sewmesin

ben pek sevmiyorum, pek de yakışmıyor galiba. rahat edemiyorum, ufak bir kaza yaşamıştım uçuş uçuş eteğimle. "işte olan oldu, o çapkın rüzgar uçurdu etekleriniiii dkdkdj"

annem küçükken salaş giyimim sebebiyle benim kızım ne zaman topuklu ayakkabılar giyecek derdi, kızı hiç öyle şeyler giymedi kdjdj bence insanı; içinde en rahat hissettiği tarz, dişileştiriyor ve benim tarzım maskülen. etek giyecek olduğumda bile postalla maskülenleştiriyorum. chanel tarzına hayranım.

sizin ilkokulunuzda da eteğinizi açmaya çalışan salak kızlar var mıydı? esra ve duygu diye iki kız herkesin eteğini açmak için resmen savaş veriyorlardı. belki ondan çekinerek eteklerden soğuduk... ne aptallardı ya. nasıl bir motivasyonları varmış hayretlik. anılar konusu açılsın da dökülelim...

elbise etek vs sevmeyen kadına karşı dik bir duruş sergiliyorum ben. "dilediğini giy bacım" şeklinde.

• Beğen
Tepkiler: ne
Bizim lisede köşeyi dönmeden eteğini 3 kere katlayan kızlar vardı seksi olup bunu kullanıp okulda atar yapıyorlardı Sjsjssj
Ben mi ? Valla diz altındaydı ne çok kısa ne çok uzun : D ideal öğrenci

Eskiden okula pantolon ile gitmek yasaktı. Sürekli etek giymek zorunluydu.
Şimdi delik pantolonlar ile giden bile var.:emoji_stuck_out_tongue_closed_eyes:
Severim elbise ve eteği. Ama iş rahatlığı adına pantolonu tercih ediyorum.
Çiçekli elbiseleri çok severim, kumaş tutkum var biraz. Kendi seçtiğim modeli o kumaşa uygulayarak dikmek daha zevkli.

Niye ya? trendyoldan 135 elbise sparişi verip sonra 78ini iade etmiyorsunuz her ay düzenli xd

Belediyenin giyisi kumbarasına giden etiketli elbiseler gördü bu gözler…

Geri