el33t kimdir?

Konu sahibi son olarak 825 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Merhaba Saygıdeğer Forum kullanıcıları,

Başlıktan da anlaşılacağı gibi el33t hakkında bildiklerinizi ve anılarınızı bu başlık altından yazabilirsiniz.

Evet siz @el33t Kimdir? " sorusuna ne cevap verirdiniz?

Not: Küfür/Hakaret ve Kişiyi rencide edici postlar yasaktır.

Kendisi benim IRC alemindeki ilk ve tek HOCAM'dir. Her zamanda oyle kalacaktir, bendeki yeri bambaskadir. Rol modelimdir, ulasma imkanim olmadi buradan taniyan goren bilen eden herkese saygilarimi gonderdigimi iletmesini istiyorum. :)

el33t (Şevket) ile yıllar önce tanışmıştım.Çukurova Üniversinde İktisat okuduğu yıllarda ingilizce mircscripting forumlarında farklı nickle takılıyordu.Ordaki profilinden if'teki Co admin el33t olduğunu öğrenmiştim.O dönemler kod yazan herkesin kodlarını incelerdim.Çoğunun yazdığı kodda ya hata bulurdum yada gereksiz yazılmış şeyler görürdüm.Ama el33t ve Alience (Halim) de böyle şeylere raslamazdım.2008 de İF bırakıp Erasmus ile İtalya'ya okumaya gidince 2010 yılında ona mail atmıştım.2 sene İF'e hiç girmeyen el33t mailimden sonra İF'e girmişti :) Zaman hızlı geçiyor.Şevket şuan iki çocuk babası ve yurt dışında yaşıyor.İnsanlara yardım etmeyi genel olarak seven biridir, umarım hayatta her şey gönlünce olur.

• Beğen
Tepkiler: X
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri