ekranım yarıldı

• Kullanıcı Oggy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Masaüstü ve Dizüstü Bilgisayarlar
Konu sahibi son olarak 4 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aa benim laptopun aynısı.yalnız sizin menteşelerden çıkmış benim ki ciddili kırık

P7NGZ7.png

Aa benim laptopun aynısı.yalnız sizin menteşelerden çıkmış benim ki ciddili kırık

P7NGZ7.png

rose hanım, benimki de aynı şekilde kırık. ekranı kapatmam gereken birkaç zaman oldu, o zaman çerçeve de ayrılmaya başladı..... napcaz biz...... :ayak:

emektar pc için neden teknik servis ile görüşüyorsun. Geçirirler valla, uzak dur. Git bir mahalle arasında yaptır bir yere. Menteşe kırılmışsa menteşe takarlar, dışı kırılmamış gözüküyor kırılmış ise de çerçeveyi değiştirirler. İki laptop yaptırdım böyle.

abi 12 gb ram, 1 tb depolama, intel i7 işlemci, surround hoparlör vs. özellikleriyle 2015te yaklaşık 3750 liraya almıştım..... high ayarda gta5 bitirdim..... bu dönemde böyle bi laptopu 7 bin liradan aşağı bulamam..... :6:

Bu Oggy ayni benim erkek kardesim ya
O da telefonla her konustugumuzda baska bir sey istiyor :d

Gecmis olsun Oggy ama aeg senin soruna cozum oldu sanirim

şu kadar insan bir laptopu yapamadık pii ayıp lan.

Servise Göndersen Kullanıcı Hatası Derler Orada Sonuc Çıkmaz.
O Yüzden Bir Bilgisayar Teknik Servisine Ulasın Orada Bilgisayarınızın Modeline Göre Size Uygun Fiyat Verirler. Ancak Ne Kadar Sağlıklı Olur Bilmem. Ancak Fiyat 150 & 250 Lira Arasında Değişen Fiyatlar Söz Konusu .

Geçmiş Olsun

Ah talihsiz basim, ne bileydim benim de dun gece itibariyke bilgisayar ekranimin ortasinda 5.7 siddetinde deprem olmuscasina bir catlak olusacagini. Bileydim yardim edilsin diye oggy degil kendimi soylerdim. Neyse yonetim zengin, iki bilgisayari alabilirler diye dusunuyorum. Aglayasim var. (nasil attin kendini oralardan a poncigim)

Ah talihsiz basim, ne bileydim benim de dun gece itibariyke bilgisayar ekranimin ortasinda 5.7 siddetinde deprem olmuscasina bir catlak olusacagini. Bileydim yardim edilsin diye oggy degil kendimi soylerdim. Neyse yonetim zengin, iki bilgisayari alabilirler diye dusunuyorum. Aglayasim var. (nasil attin kendini oralardan a poncigim)

Gecmis olsuj jujucugum uzuldum..

aaaa söylemeyi unutmuş muyum..... laptopumu tamir ettirdim arkadaşlar, artık ekran kapanıyor.... üzerine de seksi desenli bi sitikır yapıştırdım tam sıtarbaksta grande boy filtre kahve yudumlarken çok önemli işler yapıyormuş gibi görünmelik laptop oldu....... :JEZlvQ: bu arada adhdjskalalmur nerde..... :icon_kizdim:

G0RMQV.jpeg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri