Ekran kartım bozuldu yardım edin lütfen

Konu sahibi son olarak 4102 gün önce görüldü
İlk öncelikle ekran kartım Nvidia GeForce GT220 idi 2 gun once geforce experinceden güncelliyordum.Güncelledim tüm aşamalar bitti yeniden başlattım ve ayarlara baktım.Baktıgımda ise en kartımın markası Nvidia Geforce 7025 / nforce 630a olmuştu.Şaşırdım normalde hızlı oynadıgım oyunlara girdim ve aşırı kasma meydana geldi .Eski ekran kartıma dondurmeye çalıştım geri yukleme yaptım driverlar indirdim vs. olmadı.Bu sabahda format attım geçer diye düşündüm ama geçmedi .Yardımcı olursanız çok sevinirm .Bilgisayarımın sistemi Win7 ultimate 64 bit.

Nvidia Geforce 7025 / nforce 630a benim masa üstündeki kart. Kendileri onboart bir kart yani ramdan güç alan bir kart hiç bir özelliği yok. Metin 2,yi bize zor açar. Kartının yuvaya iyice oturduğuna emin ol. Saten bir çok işlem yapmışsın bence sen kasayı pc tamiri yapan birisine götür

Terazi
Beşiktaş
Sakarya

vay be

o değil de, böyle bir sorunun var ve üye olup konuyu aça aça buraya mı açıyorsun?
git donanımhabere shiftdeleteye technopat'a aç, biz ne anlarız

Tamire götürmene gerek yok.Anlattığına göre donanımsal bir problem yok.Güncellemwden sonra sorun olmuş.

Pc uzmanları bulunan forumlar var,bence oraya yaz..çözüm orda vardır.

Tamire götürmene gerek yok.Anlattığına göre donanımsal bir problem yok.Güncellemwden sonra sorun olmuş.

Pc uzmanları bulunan forumlar var,bence oraya yaz..çözüm orda vardır.

Beyler yorumlarınız için teşekkür ederim sadece buraya değil birçok foruma konu açtım ama daha sorunumu çözebilen olmadı malesef.

Nvidia Geforce 7025 / nforce 630a güncelleme yaptığın onboard ekran kartı. muhtemelen gt220 yerine oturmamış olabilir. veya onboard ekran kartını biostan disable etmen de gerekebilir.

nasıl yapıcağım hakkında bir bilgi verebilirmisin kardeşim

kardeşim internetten biraz araştırdım onboard ı biostan devre dışı bırakamadım oyle bi secenek yoktu ama en aza 31 mbye indirdim ama bi faydası olmadı benim ekran kartımı eski sürümüne dondürmem lazım lütfen yardım edin.

Beyler mesajlarınız için teşekkürler sorunu çözdüm.Kasanın arkasında 2 tane ekran girişi var benim 1.si nde skıntı vardı 2. sine takıyodum megerse 2. taktıgımdan beri ekran kartı degismiş.Bugun kasayı açtım ekran kartını cıkarıp takcaktım boyle bısey aklıma geldı bende 1.girişi yapmaya çalıştım ve yaptım düzeldi :)

Geri