Ekim Ekenin Basma Dikenindir!

• Kullanıcı Yek
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
Konu sahibi son olarak 1050 gün önce görüldü
Sevilay sendeki enerji hepsine yeter bunu herkes biliyor ve görüyor demek ki :p

Yek bence de. Sendeki enerji, sinerji, azim bende olsa Ronaldo'yu bile ayartırım. :d

Bence de yek sendeki enerji cok sinerji

Lethe yollayayım mı azıcık :D Ronaldo şurada kalsın ya ne Yapacaksın elin gavurunu :p

Jose :D seni döverim çocuk !!

Ekim önemli benim için. Ben doğdum çünkü asdasfdsaf :d

Kariyerde yap çocukta. Sen her şeyin üstesinden gelirsin inanıyorum buna :p

Antidepresan benim zalımınoğlu da ekim doğumlu babam da sen hayırdır :D slsjskjddj
Yalnız mevzu çocuk değil arkadaşlar :D sldksljfj

KaraBiber sipariş verdim yengen yiyeceğim bugün müdür ısmarlamalı alsskjdj

Yek ahahhah Ekim güzel bence asdcasfdsafd
Konu çocuk olmasa bile sonu çocukla bitmesi gerekiyor evlilik falan neyse tamam sustum :zuha:

Yek sen onu da becerirsin kız. Ama yok ben baskısından kurtulmak istiyorum diyosan borç yap, çok borç yap o zaman annen sen istesen bile evlendirmez seni. Borcunu öde öyle evlen der. Ben denedim %100 çalışıyo. :D

baskın basanındır diyen çıktı mı bakamadım

sevo başganın başı beladanıymış, öyle anons geçtiler, fazla dalak varsa alırız başgan.

kasjdhkhj ah abla ah Gül abla ile de beraber bayağı konuşmuştuk bu tarz ailesel konular üzerine üçümüz.
Yaşını başını almış insanlara (ailemizdekiler) olabildiğince ayak uydurmak zorundayız.Aile çünkü.
Bir de bilhassa eski topraklardan olan ebeveynler şimdiki dünya düzeninden daha az haberdar.Şimdiki insanlık, şimdiki evlilikler onların zamanındakiler gibi değil.Tonla boşanan insan var
Artık her şey o kadar menfaat olmuş ki dibimizdekileri dahi tanıyamaz oluyoruz çoğu zaman.Aile bazen her şeye yetebileceğimizi düşünüyor ama öyle olmuyor işte.Evlendin biriyle,yanlış bir adam çıktı Allah korusun,senin de ailenin de hayatını zehir etti daha mı iyi yani? bunca yoğunluğun arasında hangi ara biriyle tanışacaksın da,doğru biri olup olmayacağını anlayabileceksin ki? Öyle eski zamanlardaki gibi 'O iyi biridir, evlenilir' tadında kefil olma durumları yok.Baba ana çocuklarını tanıyamıyor bazen bu zamanda kim kime kefil olacak? Her şeyin bir zamanı var.O yüzden olabildiğince kulağını tıkamaya çalış ve çok üstüne geldiklerinde doğal Gülme terapini yani beni ara :p : )

"Ne zaman evleniyorsun yada seni evlendirelim" diyenlere "şimdiki aklın olsa evlenir miydin?" de buda %100 çalışıyo. :D

Geri