Eğlenilecek Erkek Ve Evlenilecek Erkek Farkları

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Eğlenilecek Erkekler

1. Anı yaşamayı severler.

2. Herzaman neşelidirler ve nerede ne yapacakları belli olmaz, süprizlerle doludurlar.

3. Gece hayatına ve eğlenceye oldukça düşkün olurlar.

4. Tüm mekanlarla ilgili az çok bilgileri vardır.

5. Aynı yerde uzun süre zaman geçirmekten hoşlanmazlar.

6. Ciddi konuşmalar yerine, eğlenceli konuları tercih ederler.

7. Sosyal çevreleri çok geniştir ve kendi yaşam tarzına sahip kişilerden oluşur.

8. Gereksiz kıskançlıklar yaparak, hayatınıza müdahale etmenin en doğal haklarından biri olduğunu düşünürler.

9. Uyku düzenleri yoktur. Sabahlara kadar oturur, akşama kadar yatarlar.

10. Çapkın olmayı erkekliğin göstergesi olarak düşünürler.
Evlenilecek Erkekler

1. Planlı yaşamayı severler.

2. Ciddi bir tavır içindedirler. Yerine göre eğlenmeyide bilirler.

3. İlişkilerini korumak için ellerinden geleni yaparlar.

4. Gece hayatına çok düşkün değillerdir. Gece klüpleri yerine, şık restaurantları tercih ederler.

5. Yatma, kalkma saatleri bellidir.

6. Sizinle ilgili en ufak detaylar bile oldukça ilgisini çeker.

7. Aynı yerde sizinle beraber saatlerce oturabilir.

8. Gereksiz kıskançlıklar yaparak karşısında ki insanı kırmaktan kaçınırlar. Onun da bir birey olduğunu ve kendine ait bir dünyası olduğunu kabul ederler.

Kadın olsaydım [ARGO]piç[/ARGO] erkeklerin affına sığınaraktan ) [ARGO]piç[/ARGO] erkek diye tabir edilen erkeklerle takılır, efendi erkekle evlendirdim.

Bu maddelere göre evlenilecek erkek kategorisindeyim.
Taliplerimi bekliyorum.

8. Gereksiz kıskançlıklar yaparak, hayatınıza müdahale etmenin en doğal haklarından biri olduğunu düşünürler.

tipik erkek şeyisi.

Evlenilecek erkekler var, eglenilecek erkekler var, kim bu bize sormadan adimizi koyan sınıf sınıf ayiranlar.. (:

Bakın forumdan 1 örmek vermem gerekirse

EĞLENİLECEK ERKEK

1. SIRA : MASTOR (Sohbetler kahkalar her gün bi' rakı masası ortamı, oradan buradan içilen içkiler filan tüm itlik ve serserilik bunda)

EVLENİLECEK ERKEK

1. SIRA : İSMAİL89 (Borç öder, yatırım yapar, haram bilir sevap bilir üremek ister aile babası olmak ister)

Tşk.​

Evlenilecek olanlar aşırı insanın üstüne düşüyorlar, bu beni bunaltıyor. Ben gelemem öyle uzun ilişkilere, sıkılınca bırakırım.
Ayrıca kurumsallaşmaya da niyetim yok.

Karışığından yok mu bunun?

eğlenilen erkekle evlenilmiyor mu?
evlenilecek erkeklerden soğutmaya çalışmışlar sanki insanları.

Şu çok doğru ama çok klişe cevabı vereceğim. Klişeleri severim.
Eğlenebildiğim erkekle evlenirim, tşk.

Eğlenilecek ve evlenilecekten 5'er madde aldım, nereye başvuruyoruz?

Eğlenilecek erkekler yüzünden evlenilecek erkekleri üzdünüz!

katilmiyorum dedine senin o dedin hiç yaşamamış hep işle geçmiş zamani ve evlenince gözü açılcak yusefer aldatmaya başlıcak bence erkek herşeyi yaşamali görmeli sonra evlenmeli ayrıyetten itlikle serserilikle ne alakası var cık bu kafadan sen paşam sanki bu şole olmuş espirili erkek kotu sogut adam iyi gibi olmuş saçma eylenilcek adamda bir yerde duzeliyor onunda durması var ayrıyetten alkol demişssin ben çok evleneni gördüm içenleri sen neden kötülüyon onuda anlamadım herkez dönem dönem birşeyleri yaşayip görmesi lazim kısaca bunu bu şekilde niteliklendirmemek gerek alkol içenlerde sever serserilerde sever paşam herkez sevebilir.. kısaca demişssinya mekanlarla ilgili bilgileri vardır tabiki bilecek cok deişik dusuncelerin var gercekten resmen cahili tarif ettin kardeş hayat görmemiş ot yaşayanı.

Son düzenleme:
Evlenince eğlenilmiyo mu ya da tam tersi
Normalde kadın cinsiyetinden doğmuş bi sorudur cinsiyetçi olmasin diye saçma bi hale burunulmus sanki bana Hindistan'dan bahsediyoruz.
Bakireyse evlenilir diğer türlü yat kalk koy yola psikolojisi hakim yıllardır buram buram neyi kimi kandiriyosunuz. Hâlâ kadın cinsiyeti ile kompleksi olan insanların türettiği seylere bak.
Erkek yillarca yatar kalkar cani isterse de evlenir bu topraklarda yavrum.
Uzay a selam

Geri