Düzenli Olarak Seks Yapmanın Faydaları Nelerdir

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
her derde deva...

ya gecenlerde ergenos kardesim bana bu konuda sorular sormaya basladi. sinifindaki erkeklerin hormonlari hoplamaya baslamis ve belirli sekilde konusuyorlarmis kendi aralarinda. eh, normal. merak ve istek. yeni yeni kesfediyorlar ustelik. simdi kelimelerimi dikkatli ve iyi, guzel secmeye calistim anlatirken. boyle seyler guzel seyler, eger ki birbirini seven ve uyumu olan iki insan arasindaysa. her sey sadece sehvet degil, tabii sadece sehvet sebebiyle birbirine yaklasanlar var ve bu bile yeterli gelmeyecektir bir sure sonra. bir eksiklik veya ters giden seyler hissedeceklerdir.
iki insanin yakinlasmasi ve bundan bedenen daha yakin olamayacagi gercegi var. ozel ve guzel yani. bu dusunce ve guzel duygularla yapilan her seyin tabii ki faydasi var insana. neyse, oyle bi aciklamaya calistim ki, cocuk ''iy miy'' etmedi, sadece bakti ve ''anliyorum'' dedi :'

aktif seks hayatı olan bir arkadaşım, regl dönemini sancılı geçiren başka bir arkadaşıma “düzenli seks hayatın olmadığı için anacım. bak bana… ben ne zaman oluyorum, ne zaman bitiyorum anlamıyorum bile.” dediği günden beri, sekse bakış açım değişti. haklılık payı var….

Vucuden rahatlama hissinden mi acaba?

ilahi özlem hanım. ya bunlar düzenli seksin faydalarını bilecek kadar seks yapıyor olsalar burada işleri ne.

Juju öyle ölmezler füze at sklskskkdndjd

her konuda karadenizli hamsi thalassa'nın aile bağlarından hikayelerle yorumlar yapması sinir bozucu bir hal almaya başladı. düzenli bir seks hayatım olsaydı kafaya bu kadar takmazdım ama yok...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri