Duygularınızı saklamayın.

Konu sahibi son olarak 2995 gün önce görüldü
Seviyorsanız sevdiğinizi söyleyin,kızgınsanız kızdığınızı belirtin,sinirliyseniz bunu insanların anlamasını beklemeyin gösterin.Kimse beni anlamıyor diye üzülmeden önce insanlara anlatın,anlatmadan kimse sizin ne düşündüğünüzü bilemez :o

o.O bir yerde okumuştum akrep kadınından uzak durun korkun ondan diye dfsldflsd :D

Aşik olunca soylicem pat diye onu bekliom

Valla doğru. Ama bende okudum akrep kadını ile aşk yaşanmamış bir erkek henüz bir şey görmemiş(verimini tamamlamamis) erkektir diye kfkdkdkz

ahauhshahaha :D doğru akrep kadınları için aşkı tutkulu yaşadığı rivayet ediliyor şahsen akrep denk gelmedi :D

Neyse sonuç olarak bırakın aşkı meski işinize gücünüze bakın.
Para kazanın boş işlerle uğraşmayin kfkckxk

hatta ben gidiyim bi 30dk çalışayım böyle giderse kovulucam sknfkjsdnf :D

harika bir paylaşım olmuş bayıldım. ben bir erkeğe açılır mıyım evet, hatta açıldım da. bundan pişman değilim, hissettiğim o güzel duygudan ve bu kadar güzel olan bir şeyi dile getirmekten pişman değilim, bir daha olsa bir daha yapardım. zira kaybedecek zamanımız yok, on beş dakika, 1 dakika ya da bir salise. belki karşılıklı olacak duygular ama biz beklediğimiz için hiç geri gelmeyecek yaşanacak o güzel anlar.

bu yüzden; SEVİYORSAN SÖYLE :ks:

eğer karşındaki bu halinle alay edecek ya da burun büyütücekse bu onun eksikliği. hem ne çıkar, kalbin sevgin onun bütün bu hallerinden çok daha kıymetli değil mi hele ki duyguların ve bu bilinmeyi hak etmiyor mu :) söyle söyle ve senin bu bütün bildiklerin daha fazla senin olsun kim bilir belki ikiyken biz olursunuz. :)

Geri