Düşgüzâr Kelimeler

Konu sahibi son olarak 924 gün önce görüldü
Ağlasan da ağlamasan da uğruna ağladığın insan değişmez;
çünkü senden akan gözyaşı onda
hiçbir şeyi temizlemez.
‪#‎allahaemanetol‬

Iyi kalpten ölürmü insan ...?
Bazen ölür....
Belki ben ölmedim ama çok yaralandım
Ve bugün açtığın yara kaç yarınımı kanatacak acaba...??

13939404_1188357391215694_5777283965718574556_n.jpg

Çok güzel bir cümle de kurabilirdim lakin gerek duymadım çünkü bu hikâyenin en güzeli hep sen olacaksın...

Bir şeyin asıl değerini kaybettiğinde anlarsın. Dünyanın en salak insanı olsan yine anlarsın. Kaybetmek de öyle bir şey.

Sen de özlüyormuşsun beni,
Öyle duydum,
Özlemediysen de
benim sorunum,
Sağırdım, duymadım, uydurdum..

Hoşlandığın kadına papatyalar vermelisin hatta vermesen de olur ‘’şu topraklarda bir yerlerde senin için yaşayan papatyalar var’’ desen yeter. İşte o papatyalar nasıl yerinde güzelse sende benim yanımda öyle güzelsin. Bizi koparmasınlar.

Bir kez yolda karşılaşalım onunla da avunacağım.
Adımı sesince duymaktan vazgeçtim,
Sesini duysam, susacağım.

En acısı da ne biliyor musun ?

Aslında sana hiç sahip olamadığımı,
Seni kaybettiğimde anlamış olmam...!

En çok neye üzülüyorum biliyor musun?
Bir zamanlar sesimi duymadan uyuyamadığını söylerken, şimdi bir mesaj atmaya bile üşeniyorsun. Sanki hiç sarılıp uyumadın, sanki hiç omzuma yaslanıp ağlamadın... Dua et de değsin bana yaşattığın bunca şeye. Dua et her şey yolunda gitsin ve bir daha ağlama. Çünkü bir daha ağlarken başını koyup teselli olamayacaksın bu omuzda... Sahi hiç mi canın yanmadı, özlediğin olmadı mı, bir kere bile mi sesimi duymak istemedin? Ben senin bir gülüşüne muhtaçken, sen kimleri mutlu ettin?
Bu kadar sessiz kalmaya nasıl el verdi için ?
Yazık...
Sana ne diyebilirim ki başka?
İçimde sana karşı hissettiğim iyi kötü her şeyi bitirdin... Biliyor musun kızamıyorum bile sana, nefret edemiyorum, kin tutamıyorum... Tüm bunlara rağmen seni sevmek de gelmiyor içimden.
Mutluymuşsun, üzülmüşsün, pişmanmışsın…
Bu saatten sonra ne hissettiğinin hiç bir önemi yok.
Umurumda bile değil aslında.
Hakkın neyse onu yaşa.. .

Geri