Durduk yere kornaya basan şoför kişisi

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti
Ne basıyorsun.?
İnsanlar korkuyor mu demiyorlar hiç hayır yani amaç ne amaç.

Utanc verici ama bence gurultulu olmak Turk kulturunun bir parcasi.

• Üzgün
Tepkiler: ne
Utanc verici ama bence gurultulu olmak Turk kulturunun bir parcasi.
Türk kültüründe hiç bişeyi sevmiyorsun değil mi ? Peki Hollanda nın kültürü bizi bastırır mı varmı güzel kültürleri :)

Türk kültüründe hiç bişeyi sevmiyorsun değil mi ? Peki Hollanda nın kültürü bizi bastırır mı varmı güzel kültürleri :)
Yoo sevdiklerim de var .) Selamlasmalari cok guzel tanimadiklarina da selam verir bu da insana guven verir. Turkiyede hic tanimadigin bir erkege selam versen pesine takilir.....

• Beğen
Tepkiler: ne
Neler söylediklerini yazardım da sonra "uslubunu kötüye kullanmaktan" banlanırım diye yazmıyörüm....

trafikte o kadar çok kavga ediyorum ki.. dolmuş otobüs özel araç farketmiyor. bana bak beni indirme aşağı diye bitirip kapıları kitleyerek kaçıyorum sonunda. biz de öyle bi deliğanlıyız.

yine erkek düşmanları baş göstermiş hepsini aynı kefeye koymuş mükemmelsiniz gerçekten :emoji_thumbsup:

O kornaya basıyorsa sen de koltuk altından sopa ya da araç takım aletleri ile giriş. O zaman bir daha yapmam ağbii hörmetler ağbi der..

Bugun karşılaştım. Arabadan inip adamın yanına gittim aynı şeyi 5 sene önce yapsaydın elindeki vitesi göremezdin diye telkinlerde bulundum. Adamda hiç karşılık vermedi sağolsun, o yoluna ben yoluma gittim. Abi yaş ilerledikçe insan oturuyor, 1989 kaç oluyor 30 dan sonra bıraktım saymayı . :S

Geri