Dünyayı ayağa kaldıran O cinayet.!

• Kullanıcı Yabani
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Yaşamdan Kesitler
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Ukrayna savaşı yüzünden ABD’ye sığınan İrina zarutska isimli 23 yaşındaki kız çalıştığı pizzacıdan eve dönmek için metroya biner ve tam arkasında duran sabıkalı cani tarafından durduk yere boynundan bıçaklandı..

Zulüm her yerde zulüm işte

din, dil, ırk, renk ayrımına gerek yok
oç her yerde, her zaman diliminde oç

Şu kızcağıza çok üzüldüm. Pizzacıda çalışıyormuş. 20li yaşların başında. Trende kimseye zararı olmadan otururken, hemen arka koltukda oturan bir onun bunun evladı tarafından canice katledildi. Rabbim mekanını cennetin en güzel yeri eylesin.

İdam cezası almış. Geberecek ...

Benim anlamadığım kız neden hep tedirgin?
Video makasli cunku. Buraya orjinali atmayacagim elbette ama , kiz bicaklandiktan bir sure sonra soktan cikip bicaklandiginin farkina variyor.
Ilk basta ben de anlamamistim. Tamamini izleyince farkettim.
Screenshot_20250911-050810.jpg
Burada 3 kez boynundan bicaklaniyor
Screenshot_20250912-033718.jpg

Sonra soka giriyor ve aglamaya basliyor
Screenshot_20250912-033326.jpg

Ve bir kac dakika sonra yere yigiliyor.
Picsart_25-09-12_03-39-56-093.jpg

Video makasli cunku. Buraya orjinali atmayacagim elbette ama , kiz bicaklandiktan bir sure sonra soktan cikip bicaklandiginin farkina variyor.
Ilk basta ben de anlamamistim. Tamamini izleyince farkettim.
Ekli dosyayı görüntüle 117383
Burada 3 kez boynundan bicaklaniyor
Ekli dosyayı görüntüle 117384

Sonra soka giriyor ve aglamaya basliyor
Ekli dosyayı görüntüle 117385

Ve bir kac dakika sonra yere yigiliyor.
Çok üzücü gerçekten
Böylelerini inlete inlete gebertmeli:(

Kızcağız kendini nasıl koruyabilirdi ki? Korkunç bir durum.

sanki öncesi var gibi
Oncesi yok haci. Nigga ciktigi durusmada "benim hakkimda dusuncelerini gordum , zihnini okudum" turunde bir seyler zirvalamis. Akil hastasi gibi bisimis ama adam 10 suc kaydina ragmen salinmis. Bu sefer salinmak yerine idam etmeyi secmisler.
Olay beni derinden sarsti harbiden cunku video harbiden urkutucu. O kadar insan var orada kimse yardim etmiyor kiza kanlar icinde yere dusene kadar. Kizda korkusundan bagirmiyor bile. Hatta bir sure gectiginde 2 arka koltukta oturan biri bayiliyor korkudan.

Geri