Dünyanın En Pahalı Köpeği

F
  • Kullanıcı Fenerbahçe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Hayvanlar Alemi (Arşiv)
Köpeklerin dostluğuna elbette değer bicilemez. Manevi değerleri oldukça fazladır. Ama bazı köpek cinsleri var ki fiyatı dudak ısırtan cinsten. Bazı köpek cinsleri neredeyse servet değerinde. Bu köpek cinslerinden bir tanesi de Tibet mastifi. En ucuzu 500 bin dolar değerindedir. Bu köpek ırkını bu denli pahalı yapan neden ise bilinçsiz çiftleştirme sonucu neslinin tükenmek üzere oluşudur. Günümüzde ise 100 civarında Tibet mastifi olduğu söylenmektedir.
oQ3r12.jpg

aslanla köpek mi çiftleşmiş acaba :dusun: burdaki biraz ürkütücü duruyor ama yavruları tatlı gibi sanki :cici:

Tibetan-Mastiff-Puppies.jpg

Zaten ya köpek ticaretine yada kazalı araba alım satım işine gircem az kaldı

Köpekleri çok severim,ama bu aslandan hiç farkı yok bu ne tür böyle ya? yada hangi türler barınıyor bu hayvanda onuda çözmüş değilim herşeye benziyor,sevimlikten daha ziyade ürkütücü bu..ben istemem köpeklerden soğutcaksın beni Lethe:T:

Ben köpeğin her türlüsünden korkuyorum Sonya :D Bu bayağı canavar gibi bi şey. :D Dobermandan daha sevimli bence. :p

''dünyanın en pahalı gereksizleri'' diye bi konu içinde idi bu köpek

Zonguldak'ta görüştüm minik aslan diye yutturmaya çalışmışlardı :D
Ama gerçekten sevimli birşey :p

Diğer adı Kars/Kafkas Çoban Köpeği diye biliyorum ama bu köpek mükemmel bir çoban köpeğidir.Kurtlara karşıda Kangall ile birlikte en iyi mücadele eden,sürüyü en iyi koruyan köpek türüdür.

Anammmmmm bu ne kadar çirkin birşey ya Allahım Allahım Yarabbim ya ama çok seviimli hayvanlar için herşeye değer ya onların haklarını ne yapsak ödeyemeyiz o canlıların :S Lethe emeğine gözlerine sağlık canım paylaşım için teşekkür ederim sağolasın :cici:

Çok güzel bir köpek, Kangalla yarışır irilikte ve sağlamlıkta. Kocaman kafaları oluyo bu köpeklerin. Ben biraz iri köpek severim. Çok çok güzel bir hayvan. Ama yine de ticareti yapılmasa keşke.

Geri