Dünyanın en çok flört edilen günü sizce hangisi?

Konu sahibi son olarak 1027 gün önce görüldü
Dünyanın en çok flört edilen gününün hangisi olduğunu hiç düşünmüş müydünüz? 15 Haziran? 17 Ocak? Bunlar değil. Bir online flört uygulamasının yaptığı araştırmada Dünyanın en çok flört edilen günü belli oldu.

Neden ilk pazar?​

Yeni bir yıla girerken yeni bir ilişkiye başlama isteği Ocak ayını yılın en çok flört edilen ayı yapıyor. Bu ayın flört konusunda rekor kıran ilk Pazar gününe de “Dating Sunday” yani “Flört Pazar”ı adını veriyorlar.

Önce duygusal bağ​

Özellikle pandemiyle birlikte geçtiğimiz yıl değişen sosyal yaşam, aranılan ilişkinin tanımını da değiştirdi. Verilere göre tek gecelik ilişki ya da “sadece takılmak istiyorum” diyenlerin sayısı yüzde 20 azaldı. “Sizce duygusal fiziksel temasta bulunmadan önce duygusal bir bağ kurmak gerekli mi?” sorusuna kullanıcıların yüzde 80’i “Evet” yanıtını veriyorlar.

Cinsellik, erkekler için hala daha önemli​

Kadınlarda bu oran yüzde 89; erkeklerdeyse, yüzde 76. Genel olarak duygusal paylaşım flört konusunda önemli bir yer tutmaya başlasa da erkekler hala fiziksel temasa kadınlardan daha çok önem veriyor gibi görünüyorlar. İstediğiniz flört tarzı ne olursa olun bulmanın yolu profile önem vermekten geçiyor.

Duygusal bağı tercih edenler artıyor​

Dünyanın ve ülkemizin içinde bulunduğu yeni normal dönem, flört konusuna da yeni normaller getiriyor. “İlişkilerin Geleceği” isimli anketine katılan kullanıcıların yüzde 84’ü duygusal olarak bağ kurabilecekleri ilişkileri, fiziksel olarak yakınlaştıkları ilişkilere tercih edeceklerini söylüyorlar.

İstanbul, aşk şehirlerinden biri​

Öncelikli duygusal bağa en çok önem veren şehirlerden biri de İstanbul. "Seksten önce aşka önem veren 50 şehir" listesinde İstanbul 16’ncı sırada yer alıyor. İnsanlar özellikle ilk tanışmalarını görüntülü konuşma sağlayan uygulamalardan yaparak birbirlerini buluşmadan önce daha yakından tanımaya çalışıyorlar.

Benim için en çok flört edilen tarihler Nisan'ın ilk 15 günüdür.

Yoo Kutsal Cumartesi .P

Aralık ayının son günü. Tartışmaya kapalı.

yilbasi_taksim_taciz.jpg

Dünyanın en çok flört edilen gününün hangisi olduğunu hiç düşünmüş müydünüz?
Yeni bir yıla girerken yeni bir ilişkiye başlama isteği Ocak ayını yılın en çok flört edilen ayı yapıyor. Bu ayın flört konusunda rekor kıran ilk Pazar gününe de “Dating Sunday” yani “Flört Pazar”ı adını veriyorlar.
Yılın 365 gününe ayrı ayrı özel bir anlam yüklemeden rahat edemeyecekler anlaşılan.
Bekarlar günü, flört günü gibi özel günler yaratıp bolca satış yapma derdinde birileri.

Yılın 365 gününe ayrı ayrı özel bir anlam yüklemeden rahat edemeyecekler anlaşılan.
Bekarlar günü, flört günü gibi özel günler yaratıp bolca satış yapma derdinde birileri.
insanlar para kazanmalı.....

evet, yoksa e-ticaret nasıl gelişecek...
Bu şekilde sadece kapitalist sistemi beslersin, bunun ticaretle ya da e-ticaretle hiç ilgisi yok. İnsanları kandırıp aynı ürünleri ya da hizmeti daha yüksek fiyata pazarlamak ya da tüketim çılgınlığına teşvik etmekten başka işe yaramaz.
"Flört Günü" diye bir gün mü olur? Sevdiğin insanla ya da flörtünle her gün özeldir zaten, bu kandırmacalara gerek var mı?

Flört ilişkilere karşıyım...
monogami olsun.
tşk

Bu şekilde sadece kapitalist sistemi beslersin, bunun ticaretle ya da e-ticaretle hiç ilgisi yok. İnsanları kandırıp aynı ürünleri ya da hizmeti daha yüksek fiyata pazarlamak ya da tüketim çılgınlığına teşvik etmekten başka işe yaramaz.
"Flört Günü" diye bir gün mü olur? Sevdiğin insanla ya da flörtünle her gün özeldir zaten, bu kandırmacalara gerek var mı?
Benim için var lefty hanımcım. çünkü sevdiğim insan yok. belki bu oluşturulan gün sayesinde flörtüm olur. umut fakirin ekmeği, ekmek ise kapitalistlerin elinde :(

Geri