Düğünlere kız bakmaya gidenler..

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
Bunu genelde erkek anneleri yapar kızları bir bir süzerler münasip olanını bulduktan sonra çöpçatanlık başlar..

Yeni moda; kızın fotoğrafını çekilip erkek çocuğuna whatsap dan atar.
-Bu kızı beğendim, tanıştırayım mı seni-
diye soran anneler

programa cıkarım daha iyi

gider iki göbek atar takımı takar gelirim ne işim olur karıyla kızla eğlenceme bakarım

Bizim komşu gidip tanışıyor facesini ekliyor faceden resimleri bana watsapdan yolluyor profesyonel oldu bu işte :D

cafenin işletmesine bakıyordum arkadaşın bi ara 2 kocakarı geldi teyze siz hayırdır dedim oğlum ses kes çayı demle kız bakmaya geldik dedim ocağın arkasına çömeldim ılık ılık ağladım(eskidendi aştılar artık)

Düğün, oynama, takı hepsi bahane erkek annesi isen kız bakmak için en munasip yerdir. :)

hamamdan sonraki evrimleşen ritüel ,
muhtemel konuşmalat teorik olarak;

- sevim şu hayriye yengemlerin masada oturan kız kim ?
+ melike nin ortancası , hani bankacı olan
- nişan atan değilmi ?
- yok kız allah ilini versin , küçüğüydü o , zıpır olan
- aman öle gelin düşman başına , zaten makyaja alımlara çalımlara baksana
- az öncede damat oyununda nası gerdan kırıyodu gördünmü , bunu alcak kaynanaya allah sabır versin

Ben bi kere niye oğlunuz kendi bakamıyor mu siz bakıyorsunuz demiştim teyzenin birine. :liv:

torunları ile oynuyor bende gözüne fazla görünmediğim zaman kafam rahat

Düğünlere gitmem hiç annem der bazen gitsen bi kız bulsan yaşın kaç oldu oğlum :asd:

Fazla kotulemeyim, yoksa 'ilerde oglun oldugunda anlarsin' sozunu duymak zorunda kaliriz.

Düğünlerde gelin adayını, sadece oğullarına arasalar keşke:)Dıdısının dıdısına bile talip olabiliyor annelerimiz, teyzelerimiz.Seviyorum o zihniyeti de,sorun yok bana göre:)

Annem kendi arkadaşlarının çocuklarından biriyle evlenmem için uğraşır. Ablam kendi arkadaşlarından biriyle evlenmem için uğraşır. Halalarım kendi arkadaşlarının çocuklarından biriyle evlenmem için uğraşır. Babam iş arkadaşalrının çocuklarından biriyle evlenmem için uğraşır. Bekar olmak dert valla he.

Geri