Düğünlerde en çok ne ilginizi çeker?

• Kullanıcı Rhea
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Soru - Cevap
Konu sahibi son olarak 16 gün önce görüldü
Halay başı... Mendili saklarken Çok çekiçi oluyorlar ..:D

• Wow
Tepkiler: ne
Düğün genel olarak ilgimi çekmiyor.. bulunmayı da sevmiyorum….

Mekanın atmosferi
Gelin damat bide prens ve prenses gibi hissettirilmeli bence
İç açıcı mekan her yer çiçekli böcekli
He bide ne kadar altın takılmış xd

Heey gidim heyy
Düğünler eskinin sosyal medyasıydı
Mahallenin bütün kızları adeta podyuma çıkarcasına cicili bicili giyinip düğün salonunda hazır bulunurlardı
Ve tabi biz erkeklerde kızları tek tek süzer hoşlandığımız kızı tespit eder sonra sor soruştur kızın adını evini telini bulup buluşma ayarlardık
O zamanlar flört biraz zahmetliydi ama neticeye mutlaka ulaşılırdı
Şimdi her şey kolaylaştı ve o eski romantizmden eser kalmadı
Eskiden stalk için devreye akraba komşu tanıdık arkadaş sokardık bir emek harcardık şimdi kızlar bir kaç tık ötende ve emek yok malesef

5 yaşında bir kız yeğenim var. Hangi düğüne gitse gelin ve damadın masasının önüne gidip gelini 10-15 dk izler. Parmağındaki ojenin renginden saç şekline kadar süzer ve gelir bana anlatır. Ben de gülerek onu izlerim. Bana kalsa birinci derece yakınım olması halinde çok nadirde olsa halaya kalkarım. Onun haricinde gittiğimde oynayan gençleri izleyince imrenerek bakıyorum ve hoşuma gider.

Memeleriyle hopbidi oynayan kısları diyeceğimi sandınız ama ben düşünülen kadar fallik değilimdir, hep önüme bakarım.

Garson.
Ben tek garsonlu biriyimdir, tek eşlilik gibi.
Bir garsonu bellerim, aramızda hemen sıcaklık doğar ama duvarları olan bir sıcaklık.

Engin daldan murt yemem, bu tarz organizasyonlarda masaya bağılı kalmam, garsona bir para takdim ederim ve içki talep ederim, ikinci kez isterim, artık üçüncü kez anlaşmaya başlarız, dördüncü ve sonrasında ücret mukabilinde istediğim içkim masama her göz göze gelmemizde gelir.

Garson, düğün ve büyük organizasyonlarda hep bir kırığım vardır, yani garson.

Gelinin veya damadın kimlerden olduğunu merak ederim hep. Uzun süre memleketten uzak kalınca çoğu kişiyi tanıyamaz oldum. Ama onlar beni tanıyor ve biliyor.

çok komik geliyor düğünler bana, gülme krizi geçiriyorum

Geri