Düğünde Hangi Müzikler Çalmalı

• Kullanıcı Karam
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Evlilik Ve Düğün Hazırlıkları
Konu sahibi son olarak 3490 gün önce görüldü
Düğündeki çalacak müziklerin seçimi çiftlerin en çok ikileme düştüğü konudur. Tamamen birbirinden farklı kültürlerde yetişen ailelerin çocukları iseniz o zaman kesinlikle müzik seçimi konusunda yaşayacağınız sorunlar sizi bekliyor demektir.
Düğün gecesi çalınan müziklerden herkesin memnun kalması son derece önemli. Eskiden bir klavye bir bağlama ile yapılan düğün müzikleri halen devam ediyor olsa da artık daha marjinal fikirler ortaya çıktı. Sizin aileniz daha pop ve klasik tarzda müziklerden hoşlanıyor ancak eşinizin ailesi ananelerden vazgeçmiyor ve bolca oyun havasında göbek atmak istiyor ise bunu sorun haline getirmeyin. Artık düğünlerde her türlü müziği yapan orkestraysan gruplar mevcut. Üflemeli çalgılardan vurmalı çalgılara, davullara kemanlara kadar her türlü enstrümanın bulunduğu düğün orkestraları ile oldukça şık ve herkesin istediği tarzda müzik yapabilirsiniz. Slow, güncel, pop müziklerden başlayarak şıkır şıkır oyun havaları ile devam eden bir repertuara sahip olan orkestralar hem herkesin isteğine cevap verirken hem de eğlenceli bir program yapacaklardır.
Müzik seçimi için sorun yaşadığınızda kesinlikle klavye ve bağlamaya sığınarak müzik yapmayı tercih etmeyin, orkestraya bütçeniz uygun olmasa bile bilgisayardan hazırlanmış müzik listesi ile aynı ambiyansı yakalamanız mümkün.

Berkin - take my breath away a karşı bi sempatim var hep çok mu demodeyim?
Careless Whisper
une Bella historia
Şeyi de çok seviyorum ya
sting shape of my heart müziği çok hoş.
Lionel rich-hello oda pek ağır
Ronan keating - if tomorrow Never comes

Berkin - take my breath away a karşı bi sempatim var hep çok mu demodeyim?
Careless Whisper
une Bella historia
Şeyi de çok seviyorum ya
sting shape of my heart müziği çok hoş.
Lionel rich-hello oda pek ağır
Ronan keating - if tomorrow Never comes

Sen bunları istersin ama düğününde Hayatı tesbih yapmışım sallıyormuşum çalar.. :D

Demet Akalın-Evli, mutlu, çocuklu şarkısını da çalıyorlar artık. :(
Ek: Mustafa Ceceli ve Ferhat Göçer'i de unutmamak lazım + Kış Masalı.

8a5o1A.jpg

erik dalı gevrektiiiiiiiiiirrrrrrrr

Bizim burada erkekler oynasın diye sadece bunu çalıyorlar. :) Vazgeçilmezidir. Bu yoksa, erkek yoktur pistte.

[YOUTUBE]mslDTF3veX8[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]4tDYMayp6Dk[/YOUTUBE]

Akabinde de bursali misin kadifeli gelin caydan mi gectinnnnn xd

Geri