Akhilleus
Bronz Üye
-
-
-
-
-
Dragon’s Dogma‘nın geliştirilmiş ve genişletilmiş sürümünün PC için çıkış tarihi ve sistem gereksinimleri açıklandı.
2012 yılının Mayıs ayında PS3 ve Xbox 360 platformları için piyasaya sürülen Dragon’s Dogma, ertesi yılın Nisan ayında geliştirilmiş sürümü olan Dragon’s Dogma: Dark Arisen ile yeniden raflardaki yerini almıştı. Geçtiğimiz Eylül ayında PC sürümü duyurulan, 4K çözünürlük ve 60fps görüntü kalitesi sunacak olan oyun için çıkış tarihi ve sistem gereksinimleri de açıklandı. 15 Ocak 2016 tarihinde çıkacak olan ve an itibariyle Steam üzerinden ön sipariş verebileceğiniz Dragon’s Dogma: Dark Arisen’ın sistem gereksinimleriyse şöyle:
Minimum
Windows Vista işletim sistemi
Intel Core i5 660 işlemci
4 GB RAM
AMD Radeon HD 5870 ekran kartı
22 GB sabit disk alanı
Önerilen
Intel Core i7 4770K işlemci
8 GB RAM
NVIDIA GeForce GTX 760 ekran kartı
22 GB sabit disk alanı
Multiplayer
2012 yılının Mayıs ayında PS3 ve Xbox 360 platformları için piyasaya sürülen Dragon’s Dogma, ertesi yılın Nisan ayında geliştirilmiş sürümü olan Dragon’s Dogma: Dark Arisen ile yeniden raflardaki yerini almıştı. Geçtiğimiz Eylül ayında PC sürümü duyurulan, 4K çözünürlük ve 60fps görüntü kalitesi sunacak olan oyun için çıkış tarihi ve sistem gereksinimleri de açıklandı. 15 Ocak 2016 tarihinde çıkacak olan ve an itibariyle Steam üzerinden ön sipariş verebileceğiniz Dragon’s Dogma: Dark Arisen’ın sistem gereksinimleriyse şöyle:
Minimum
Intel Core i5 660 işlemci
4 GB RAM
AMD Radeon HD 5870 ekran kartı
22 GB sabit disk alanı
Önerilen
Intel Core i7 4770K işlemci
8 GB RAM
NVIDIA GeForce GTX 760 ekran kartı
22 GB sabit disk alanı