Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Çevrenize baktığınızda birbirleri ile evlenen çiftlerin tanışma hikayeleri hep aynıdır. Aynı çevredendir , arkadaştır daha sonra sevgili olmuştur.
Olağan ve olması gereken bir durumdur.
Konu yanlış anlaşılmış bence, bir gün önce en iyi dostum en iyi arkadaşım derken ertesi gün aşkım diyen insandan bahsetmiş hüma galiba.
Duygular değişebilir elbette ama bir günde dostluktan aşka dönüşüyorsa , bu aslında o dostun dost değil içten içe aşık olunan ama dile getirilemeyen biri olduğunu düşündürür insana.Bir ışık görüldüğü zamanda açılır karşı taraf.
Bu da normal olandır ama tabi her arkadaşı her dostu ile aşk yaşan insan için söylenecek söz yoktur Hayırlı işler, darısı diğer arkadaşlarının başına der geçilir :p
Konu tamamen yanlış anlaşılmış.
Bir insanı tanıdığınız zaman arkadaş veya sevgili olabilirsiniz ama o insan ile hemen dost olamazsınız.
Dostluk kavramı çok başkadır arkadaşlık bambaşka.. (konum sadece forum ortamındaki dostluklar için açılmamıştır ve buranın dışındadır aslında, belirtme ihtiyacı duydum..)
Dostluğa nasıl ve ne kadar ucuz baktığınızı yargılamayacağım.
Konuya yorum yapılmasını tercih ederdim, benim yorumum üzerinden bana değil.
Siz onaylarsınız veya onaylamazsınız herkesin kendi düşüncesi der saygı duyarım ve bu konuda benim görüşüme de saygı duyulmasını beklerim.
Bu konu çok gereksiz geldi nedense şuan gözüme, o yüzden kaldırılmıştır.
Kişisel konular dışındaki konuların kapatılıp taşınmasına sadece bölüm yetkilileri ve yönetim karar verir.
Bunu bilip ona göre davranalım.
Konu eski konumuna getirilmiştir.
Bir G.t ayağıyla daha karşı karşıyayız. bu durum farkına varmayan ve bilerek dostluktan sevgili moduna geçmek isteyenler diye ikiye ayrılır. dost tabirinin bir önemi kalmaz bu raddeden sonra. ve şöyle sözler duyarsınız aaa benim en iyi dostumdu o, bana aşıkmış. hiç farkına varmadım bile -pardon? lan zaten en başından belli olay.konuşmalarda hiçmi açık yakalayamadın. bilerek ve ciddi olarak bu durumu yaşayanlar için iyimser düşündüğümde, karşındakini çok daha iyi tanımak ve birçok şey paylaşıp hisselerin zamanla kuvvetli olucak olması olabilir.buna amenna.