Doritos acılı kaç kalori ??

Konu sahibi son olarak 4424 gün önce görüldü
Arkadaşlar bıktım ki benim vazgeçemediğim bir alışkanlığım var :s Doritos hastasıyım özellikle kış geldiğinden beri stokta yapmaya başladım. Nerdeyse günde 1 paket yemeden duramıyorum. Özellikle acılı olanını Çok obur bir insan oldum :hih: Kaç kalori bu arkada baktım göremedim net birşey bilgisi olan var mı? ve nasıl azaltacağım

Doritos Hot Corn Aile Boyu (83gram) Paket: 411 Kalori

Doritos Hot Corn Süper Boy (154gram) Paket: 763 Kalori

425 kaloriymiş. yani yedikten sonra 5 kere seks yaparsan hiçbir etkisi kalmıyo

Bahsettiğiniz cipsin içeriğini tam olarak bilmiyorum ancak cipsler genel itibariyle 25 gram başına 125-135 kkal enerji içeriyor.

Bahsettiğiniz cipsin içeriğini tam olarak bilmiyorum ancak cipsler genel itibariyle 25 gram başına 125-135 kkal enerji içeriyor.

Bence bir kriz masası oluşturalım :lutfen: Nasıl bırakacağız sayın napsakkia bu alışkanlığı ? :)

Amaaaan. Bi kere gelicen bu dünyaya, bosver kaloriyi felan, ye istedigini. Bak benimde önümde bi kutu Pringles var su an ve hic düsünmüyorum :p

Bence bir kriz masası oluşturalım :lutfen: Nasıl bırakacağız sayın napsakkia bu alışkanlığı ? :)

Haydin oluşturalım öyleyse :honk:

Özellikle yediğiniz bir zaman dilimi var mı, ya da sizi yemeye yönlendiren bir durum? Yerini başka bir besinle değiştirerek bu durum çözülebilir belki ama beslenme alışkanlığınızı bilmeden bişey diyemem şimdi :)

Haydin oluşturalım öyleyse :honk:

Özellikle yediğiniz bir zaman dilimi var mı, ya da sizi yemeye yönlendiren bir durum? Yerini başka bir besinle değiştirerek bu durum çözülebilir belki ama beslenme alışkanlığınızı bilmeden bişey diyemem şimdi :)

Özellikle tv veya film izlerken çok fazla yiyorum. maç olduğu dönemler 2 veya hatta 3 katına çıkabiliyor yemeye yönlendiren durum keyifli olduğum anlar olmakla birlikte üzüntülü olduğum anlardada yemiyorum diyemem :o Başka bir besinle değiştiremiyorum. Çünkü hiç bir abur cuburu bu kadar sevmiyorum :S

Özellikle tv veya film izlerken çok fazla yiyorum. maç olduğu dönemler 2 veya hatta 3 katına çıkabiliyor yemeye yönlendiren durum keyifli olduğum anlar olmakla birlikte üzüntülü olduğum anlardada yemiyorum diyemem :o Başka bir besinle değiştiremiyorum. Çünkü hiç bir abur cuburu bu kadar sevmiyorum :S

Kilo probleminiz var mı?
En nefret ettiğim olay yüz yüze olmadan olayı kavramaya çalışmak :honk:

Kilo probleminiz var mı?
En nefret ettiğim olay yüz yüze olmadan olayı kavramaya çalışmak :honk:

Şu son zamanlarda alıyorum sanırım :s boy kapatıyor tabi ama görünürde olmasada bunu tartıda görmek zor değil. Önüne geçmem gerekiyor bunun. :icon_yillarcaezildi

Şu son zamanlarda alıyorum sanırım :s boy kapatıyor tabi ama görünürde olmasada bunu tartıda görmek zor değil. Önüne geçmem gerekiyor bunun. :icon_yillarcaezildi

Eğer kiloyu takıntı haline getirirseniz sık sık kalori kontrolü yapabilirsiniz. Genelde yazar enerji içeriği ambalaj üzerinde.
Yemenizi azaltmak için de; mesela yemek saatlerinizi o bahsettiğiniz aktivitelere yaklaştırabilirsiniz. Midenizi önceden doldurursanız aşırı cips yemenizi önleyecektir. Su tüketiminiz de önemli. Ara öğünlerinizde daha sağlıklı olan meyve, yoğurt, kuruyemiş tercih edebilirsiniz.
Ve cipsi alışkanlık bağımlılık olarak görmemeye çalışın. Aklınıza gelmesine izin vermeyin yani stok yapmayın göz önünde bulundurmayın diyebilirim :)

Geri