ÜSözlük döngüsel

Konu sahibi son olarak 2088 gün önce görüldü
Birebir hiç muhabbetimiz olmasada güçlü duruşunu, çizgisini beğendiğim biri. Varlığı güzel.

En son bu sayfayı 2019'da ziyaret etmişim, şimdi yazılanları okudum ve öylece sayfaya bakıyorum..
Sevdiğim bir dostum derdi bana, kelimelerin gücüne inan, evet beyaz bir sayfada ki siyah yazıların gücüne inanmak gerekir, buralar bir hatıra defteri çünkü, bir gün gelip neler yazmışım diye bakabilir olduğum bir yer.

Bir daha ne zaman gelirim bu sayfaya bilmiyorum, iyi ve güzel dileklerimi bırakıyorum, bir de çok sevdiğim bir şarkı..

Üstteki yoruma bıraktığı emojiye, gülen emoji verecektim ama forumda henüz böyle bir özellik yok....

döngüsel hanımı henüz tanımadığım için yorumumu sonraya bırakıyorum... hayatında başarılar diliyorum.

Forumu forum olarak kullananlardan. Kaliteli ve entel yanı da vardır. Böyle kendini çok ortalığa salmadan kendini beğendirir. Yer edinir ruhunuzda. Ben seviyorum kendisini. Hoş bir çekim gücü var. Kaybolmasın.

ara ara yükseliyodum kendisine şimdi hatırladım. niye unutturuyosun kendini, sevgili döngüsell? daha sık gell

Forumsaldan beri tanıyorum kendisini. O zaman da uzaktan uzağa iyi düşüncelerimin olduğu bir insandı. O da kitap sever ve kaliteli bir kız. Kendine güvenli. Kendisiyle barışık. Bu aralar da kedi gibi sırnaştım kendisine. Bence de hiç kaybolmamalı. Hep burada ol. <3

profesyonel bir okey oyuncusudur, hırslandığı andan itibaren rakiplerine ders verir nitelikte oyununu oynar, dersimizi aldığımız günler oldu ama boynuzda kulağı geçeli çok oldu döngüsel hanım, kendi içindeki durgunluğunda dengededir. türlü mücadelelere gebe kalsa da okeydeki gibi üstesinden gelmeyi bildiğini biliyorum. ağırlığı ve duruşundan sızan asalet eksik olmasın, sever sayarım.

profesyonel bir okey oyuncusudur, hırslandığı andan itibaren rakiplerine ders verir nitelikte oyununu oynar, dersimizi aldığımız günler oldu ama boynuzda kulağı geçeli çok oldu döngüsel hanım, kendi içindeki durgunluğunda dengededir. türlü mücadelelere gebe kalsa da okeydeki gibi üstesinden gelmeyi bildiğini biliyorum. ağırlığı ve duruşundan sızan asalet eksik olmasın, sever sayarım.
Okey gibi sınırlı olsa olasılıklar ivan. Belki de daha sıkıcı olurdu, belki böylesi daha canlandırıyordur.
Neyse, teşekkürlerrrrrrr.: )))

Bu kadın yeteri kadar övülmüyor sanki :) şuraya bak, sene geçmiş kimseler uğramamış, ayıp denen bir şey var yahu :) her sabah günaydın mesajları ile forumu süsleyen, iş arkadaşları ile kavgalar ettiğini yazan, kedisi ile bazen güzel çoğu zaman toksik ilişkisinden bizi mahrum bırakmayan sevgili döngüsel hanıma yeterince ilgi gösterilmiyor..
Özel üyeliği kaptı sanki daha bir ışıl ışıl gelmeye başladı gözüme, gençleşti, güzelleşti ahaha. Bu kadar mı fark eder:)
Benim için kıymetli, değerli bir insan. İyi ki tanıdığım birisi ve şu an düşündüm de ne tür müzik sever, dinler ah kafam karıştı.. neyse atalım ortaya bir şey.. yine görüşeceğiz, iyi kal.

Benim yazmam üzerinden bayağı zaman geçmiş ve sonrasında kimseler uğramamış buralara, ilginç gerçekten.. sanırım benim yazdığım güzel şeylerin üstüne yazacak bir şey bulamamış olmaları olağan.
Birkaç hafta gelmedi foruma ve benim gibi yokluğunu hissedenler oldu, o güzelim günaydın mesajlarını, o sitem dolu isyanları kim özlemez ki..
Benim için vefalı demiş, mutlu etti beni bu söz. Duymayı sevdiğim şeylerden. İnsan ilişkilerine değer veren biriyim, iletişim halinde olduğum kişilerin şartlar ne olursa olsun yanında olmaya gayret ederim. Etmeliyim, çünkü arkadaşlık bunu gerektirir.
döngüsel hanım biraz karmaşık ama çözmesi zor birisi değil, en azından benim için. Mesafesini hep koruyan, ve buna aşırı derecede dikkat eden birisi, belki de bu yüzden çok iyi anlaşıyoruz.. sınırları çizilmiş bir arkadaşlıktan kimse zarar görmez.
Dünyanın sonu gelse, ilk yazacağım birkaç kişiden biridir kendisi.. dünyanın sonu geldi, haydi görüşürüz derim en azından.. ne zaman kaç gün sonra ya da görür mü bilemem :) ama şunu bilirim ki, hep iyi olmasını istediğim birisi.
Kendisi soğuk nevale, bu hâlini seviyorum. Bu yaşıma kadar kontrolü elinden hiç bırakmayan birisini daha görmedim.
Buraya yazıyoruz, hepsi birer hatıra.. bir varız bir yok, ne az ne çok. Her şey kararın da güzel.
Telaşlı, ürkek, bazen de kızgın hallerini seviyorum. İyilik iyidir, vefa güzeldir.
İyi ki arkadaşımsın.

Geri