Doğumun rahat ve kolay olması için

Konu sahibi son olarak 1732 gün önce görüldü
Sual: Doğumun rahat ve kolay olması için dua var mı?
CEVAP
Çocuğun rahat doğması için Abdullah ibni Abbas buyurdu ki:
Bir tas, tabak içine (Bismillahillezi la ilahe illa huv El-Halim-ül Kerim. Sübhane Rabbil Arş-ilazim Elhamdülillahi Rabbil âlemin) ve sonra Naziat suresinin son âyetini ve Ke-ennehümden itibaren Ahkaf suresinin son âyetini İslam harfleri ile yazıp, eritip, [sancı başlayınca] anasına içirmelidir. (Bostan-ül-arifin)

Kağıda yazıp suya batırılırsa suyunu içmek de aynıdır. Fotokopi çekerek suya batırmakla da olur

Suriyeliler bu yazılan gibi mi yapıyor acaba?
Rahat rahat doğuruyorlar, durmadan doğuruyorlar.

Bunlara inanan nasıl desem şimdi.Dua edersin orası çok güzel tamam.Suya batırıp içmek nedir, fotokopi falan.Nasıl bir saçmalık bunlar.

Pilates yapın, yapın ki nefesinizi kontrol etmeyi öğrenin, kaslarınız esneklik kazansın. Doğum sırasında kalabalık akraba topluluklarını şutlayın, öylesine özel bi anda bi yerden annenin, öteden teyzenin saçmasapan direktiflerini duymak zorunda kalmayın. Olmayı isterse yanınızda çocuğun babası olsun yeterli. Dua edersin o da içsel olarak rahatlatır ama onu ona ban iç, bunu şuna ban iç gibi yöntemlere girmeyin.
Tadını çıkarın.

Abaris sen doktor degil misin ya? Daha tibbi metotlar onersene? Bunlar ne

Bir de o donemde fotokopi var miymis ://

Ben haşlama sevmiyorum, kağıdı fırında pişirip yesek olur mu?

Jxjxjxj ne saçma paylaşım yahu ;d diyemeden geçemedim sorry.

Yap hamile yogasını geç. Ekmek istemez su istemez.. Ne bu düzmece gibi:teh:

Başak böyle yapti galiba.Cok kolay oldu demisti. (Basak cik saklandigin yerden.)

okunmus-elmayi-rahmimize-mi-koyacagiz_1910852.jpg

başak müge anlı sayesinde sinirden doğurdu, bu da bi yöntem.
ben mesela gelinim mutfakta izlerim kesin, açım çünkü.

Geri