Nice yıllara!
@Chen
Yeni yaşında her şey gönlünce olsun. Kedilerinle ve tüm sevdiklerinle beraber mutlu, sağlıklı bir ömür dilerim.
Canım lefty teşekkür ederim ahh ahh gönlümün işine bıraksam her şey daha güzel olurdu gerçekten nfjdj
Yas oldu 40 diyosun he S
@Chen aga beeee
Yaaa seni çılgın klaus az kaldı kırkıma
Özlem teşekkür ederim
Mutlu yaşlar Çiğdem'cim
Yosunnnnnn takımdaşımmmm teşekkür ederim vay be forumlarda büyüdük yaşkandık
Merhaba kediler zayıf noktam
mutlu yaşlar
Melis hanımmmmm teşekkür ederim darısı sizin başınıza
Ooo angie hanımlar da buradaymış merhaba inşallah tüm yıl mutlu geçer hepimize
Nef çokkkkkk teşekkür ederim iyi dileğin karşılık bulsun sana da mutlu geçsin sene
Rookie senin de geçmiş gelecek hepsi kutlu olsun
Nice sağlıklı ve mutlu yaşlara
Seni nereden tanıyorum ben yaa klavyem ısırıyor seni bir yerden taaa ircki mircli bilmem başka forumlardan da mı tanıyorum. Memleket havası var sende
Zeyna hanım dizilerinizi çok izlerdik zira başka seçenek yoktu zılgıtlarınız çok güzeldi teşekkür ederim
Doğum günün kutlu olsun
@Chen , huzurlu mutlu, bol kahkalı yıllara.
Canımmmm
@Morsalkım senin reçelin oluyordu dimi bunu konuşmuştuk sanki özlemişim ayy
Huzurumu kendim kaçırmasam bari :/ inşallah dileğin gerçek olur
sevdiklerinle nice senelere
Onurcan teşekkür ederim sevmediklerim gözüme hiç görünmez inş sen de sevdiklerinle musmutlu yaşa heaa senin de minnak hallerin gözümün önüne geldi ya büyüdün sen
mutlu ve sağlıklı yaşlar cheniko.
Ayy ayy ayy hep beraber yaşayabilme olasılığını düşünüyorum. Düşündüm. Çok çılgıncaaa
Doğum gününüz kutlu olsun. Sevdiklerinizle birlikte nice sağlıklı, mutlu yıllara
@Chen
Sevgili gülaruz ne güzel nickin var teşekkür ederim
Sağlıklı, mutlu ve erdemli yaşlara
Sarı saçlarına gönül bağlanan kişi siz miydiniz? Yazarken aklıma geldi de şöyle bir betimle olmuş olabilir mi?
Saçlar saz telleri ve gönül saz. Her dokunuşta titreyen teller o yanık şiiri ve türküyü oluşturarak şairin bağrından kopmuş gelmiş. Ay neyse bunun konuyla ilgisi yok öyle geldi teşekkür ederim Mihri hanım
Oooo scope demek yaşıyorsun
Mutlu yıllar dilerim çiçeğim, yaşlandıkça güzelleşen tek kadın

Sağlıklı, huzurlu ve keyifli seneler.
Yaaaaaaaaaaa şu dostluğumuza bak yıllar geçmiş hala bir yerlerde rastlaşabiliyoruz. Dilerim yıllar sonra Emekli sandığı forumlarında da görüşür ve torunlarımızın fotilerini atarız. Hey gibi runcum yaa teşekkür ederim güzel dileğin dileğin. Şu sanalda kötü söz kullanmayan birisin harika insansın
Yaaaa sen nerdesin allaşşşkınaa. Taş mıyız özlemez miyiz sanıyorsun :'( çalı desenli gibi kuşlarını,karmaşık desenli kedoşunu bize hatıra bıraktın. Sitem etmiyorum sadece özledim. Mutlu olduğun yerde ol çiçeğim
Dilerim nice 38`ler görürsün canım benim.,
Mutlu yılların olsun Güzelim
Ahh ahh ender Nuh nebiden beri tanışıyoruz gibi yaa nickini görünceee taaa bilmem kaç yıllarına gittim. Hep beyefendiydin seviyorum hepinizi
Yıllar geçiyor, hatıralar kalıyor biz değişiyoruz suret olarak da değişiyoruz. Fakat oturmuş karakterler hep aynı kalıyor. Hayatın güzel sürsün
Veee kutlayan kutlamayan herkese teşekkür ederim. Hepinizi seviyor sevgiyle bağrıma basıyorum gözlerinizden muccux. Zahmet edip yazan parmaklarınız dert görmesin efem (yaşlandığıma göre temennilerimi de daha oturaklı olarak değiştirdim)