Doğu Ekspresinde Cinayet

• Kullanıcı Aze
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kitap Kulübü (Arşiv)
Konu sahibi son olarak 2 gün önce görüldü
Doğu Ekspresinde Cinayet-AGATHA CHRİSTİE

big-dogu-ekspresinde-cinayet.jpg

Gece yarısından sonra artan şiddetli tipi yüzünden Doğu Ekspresi artık yoluna devam edemez durumdadır. Yılın bu zamanlarında lüks tren tamamen doludur. Ertesi sabah yapılan kontroller sonucu tüm yolcuların sağ salim trende olduğu anlaşılır. Ancak, defalarca bıçaklanarak öldürülen Amerikalı yolcunun kompartımanının kapısı içeriden kilitlidir. Sonunda, trende yolculuk etmekte olan Hercule Poirot cinayeti incelemeye başlar. Ancak kimi yolcular cinayetin izlerini yok edebilmek için yaşlı dedektifin dikkatini dağıtmaya çalışırlar. Poirot, kehanet sayılabilecek bir saptamayla cinayeti bir değil iki şekilde çözümlemeyi başarır.

Bu kitabın filmi de çıktı ama henüz izlemedim kadro çok sağlam olmasına rağmen.
Ben bu kadının delisiyim,hedef tüm kitaplarını okumak,hepsini bitirmeye az kaldı bakalım.
Aklıma gelmişken Özer Aydoğanımı da anmazsam olmaz.

c46356197a7f14eb24591b0109f4d951.jpg

Filmin sonunda mindluck geçirdim resmen. Bu kadar organize bir cinayet zor olur.

Dedektif herkesin cinayetteki rolünü anlatırken hızını alamayıp kendini de fail ilan edeceğini düşünmüştüm ahaha.

Filmin sonunda mindluck geçirdim resmen. Bu kadar organize bir cinayet zor olur.

Dedektif herkesin cinayetteki rolünü anlatırken hızını alamayıp kendini de fail ilan edeceğini düşünmüştüm ahaha.

Filmi henüz izlemedim ama kitapta da aynı heyecanı yaşadım,sonra olay hepsine dönünce güzel bir 'hassss...' dedim lol

Geri