Doğduğun Aya Göre Öne Çıkan Karakteristik Özelliklerin

🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti
Ahlaki özellikleri son derece güçlü. DOĞRU :PPP

18 Mart

Vizyon sahibi, her yerde başarılı olabilen. Hayallerini gerçeğe dönüştürebilen, gücünü iyilik ve güzellikler adına yönlendirebilen. Öngörüleri doğru çıkan.
Doğaüstü yetenekleri olan, yalnız kaldığında güçlenen, başkalarını kolaylıkla etkileyebilen. Olumlu ve güçlü enerjilere sahip.
Kararlılık gösterdiği zamanlarda her işin üstesinden kolayca gelebilen, güçlü bir manyetizmaya sahip, gizlilikleri kolayca öğrenebilen sırdaş.

2 ARALIK - 11 ARALIK

Çok cesur. İnanmadığı hiçbir şeyi kabul etmeyen. Savaşma dürtüsü yüksek. Haksızlıklara boyun eğmeyen amaca yönelik hareket edebilen.
Gayet bağımsız zincirlere tahammül etmeyen. Kimsenin lafıyla hareket etmeyen. Sadık ve oldukça fedakar. Söz verdiği zaman mutlaka yerine getiren.
Aktif, hızlı ve gözü pek. Cinselliği güçlü, tutkulu, girişimci, istediği kişiye elde edebilen. Kimi zaman oldukça sabırsız, aceleci davranabilen. Rekabetçi, oldukça tutkulu.

Diğer yayı da okudum cidden bu uygun bana. ;d
+ fevri.
Gerçi aceleci davranabilen demiş fevri olur di mi o :e2:

güzelmiş 2 eylül itibari
aslında 13 eylülden itibari de tutuyormuş)

20 OCAK - 29 OCAK

Açık sözlü, yenilikçi, toplum bilinci yüksek, arkadaşlık ilişkileri güçlü, orijinal düşünebilen, tavırlarıyla ilgi uyandırabilen buluşçu.
Gerektiğinde duygularını geri planda tutarak, mantıklı hareket edebilen, zihinsel aktivite gücü yüksek, herkesten daha çabuk öğrenebilen.
Uygulamaya dönük, analizci, çağın ötesinde düşünebilen, zorluklar karşısında aklıyla kolayca çözüme ulaşan, sınırlamalardan hoşlanmayan.

Modern düşünebilen, tarafsız ve objektif düşünebilen, manyetizması güçlü, arkadaşlık olgusunu önemseyen.
Özgürlüğüne düşkün, mantıklı davranabilen, orijinal herşeyden hoşlanan. Pek çok insanla anlaşabilen.
Fikirleri bir çok insan tarafından beğenilen. Kuvvetli iradesi olan, yaratıcı, bireylik duygusu gelişmiş, haksızlığa boyun eğmeyen.

14 Haziranda iyi ki doğmuşsun dedi :T:

Yok artık desem mübalağa etmem değil mi?:nee:

4 Şubat
Vay be ne kadar hoş karakteristik özelliklerim varmış hiç fark etmemiştim

Geri