Diyanetin İmsakiye ve Namaz Vakitleri Yanlıştır - Osman ünlü hoca

Konu sahibi son olarak 2804 gün önce görüldü
Arkadaşım senin de bu videoyu burda paylaşman yanlış.Milletin kafasını karıştırmak, diyanete güvensizlik oluşturmak doğru mu?

Ibâdet çok mühimdir!
Ibâdet, bir oyun değildir!
Ibâdet kendine has kâideleri olan
çok mühim bir vazîfedir!
Kâideler yerine getirilir ise ibâdet olur!
Ibâdetlerin en mühim olanı namaz
ve bir diğeri de oruç'tur!
Namaz ve oruç; vakitlerine riâyet edilmez ise, ibâdet olmazlar!
Yani her şeyin sâhibi yüce allah;
kabul etmez! çünkü öyle bildiriyor!?
Diyânet teşkîlâtı 1400 küsur senelik nemâz vakitleri ile oynayarak, müslümanları müşgül duruma düşürmüştür!
Ve bu yanlışından dönmemekte
ısrâr etmektedir!
Diyânet teşkilatına uymak
dînimizin emri değildir!
Uyanık ol ey müslüman!
Ibâdetlerini, ibâdet olmaktan çıkarma!!!
Bozuk ve yanlış olan diyânet vakitlerine uyma!!!

Türkiye’nin her yerinde akşam ezanı üç dakika erken okundu. Diyanet yetkilileri bu konuda ihtisas yapan müslümanlar ile görüşmelidir. Yürekleri varsa televizyonda açık oturum yapın. Milletin vebalini nasıl ödeyeceksiniz...

Diyanet İşleri Başkanlığı milletin dini ile imanı ile oynama Ankara'da 2 dakika erken ezan okuyorsun utanmıyor musun

34 yıl önce namaz vakitleriyle oynandı! Dönemin Diyanet İşleri Başkanlığı 1983 yılında, keyfi bir uygulama ile bir günde namaz vakitlerini değiştirdi.
Meydana gelen çok büyük vakit farkı yüzünden birbirinden ayrı takvimler ortaya çıktı, oruç ve namaz ibadetleri tehlikeye girdi.
O günlerde büyük bir infial meydana getiren bir kararla Vakitler imsakte 20 dakika ileri, yatsıda 9 dakika geri alınmış oldu.
BİLEREK VE İSTEYEREK ......

Yarın zibidinin birisi de gelir güneş doğana kadar yiyip içilebilir diye fetva verir. Diyanet ne yaparsa doğrusunu yapar diyenler olduğu müddetçe.

Cebine koyayım her sene aynı muhabbetler. Nedense hep Ramazanda patlak veriyor. Hiç kimse diğer aylarda çıkıp da demiyor ki; aga bu namaz vakitleri yanlış.

Koduğumun din sansarları, primciler.

Diyanet’in vakti daraldı

Uygulama yıl başında yürürlüğe girmiş ama, biz ramazan başlayınca fark ettik…
İftara oturunca baktık ki, akşam ezanı önceki senelerden iki dakika erken okunuyor.
Bu yıla kadar hiçbir problem yoktu.
Ne olduysa olmuş, Diyanet akşam vaktini öne çekmiş.
Hâl böyle olunca, vatandaş da şimdiye kadar beklediği vakitlerden iki dakika erken oruç açar olmuş.
Artık açıyor mu, bozuyor mu, orasını bilen bilir.
Sosyal medyada sordum, cevap alamadım.
Bir de buradan sesleneyim;
Ey Diyanet! N’oldu da vakti değiştirdin?
Hadi din adamı değilim, oruç oldu-olmadı işlerine ben girmeyeyim.
Fakat bir ibadetin vakti değişiyor, ortada açıklama yok.
Duyursana, vakti niye, hangi gerekçeyle geri aldın?
Yoksa aklıma kötü kötü şeyler geliyor.
Hani, birileri acaba FETÖ projesi 'Kutlu Doğum'un intikamını bu milletten böyle mi alıyor?

Koyun şu adamı diyanetin başına, birde hocam bir şey sormak istiyorum benim bi arkadaşım var ayıptır söylemesi biraz şerefsiz, ezan okunmadan 1-2 dakika önce orucunu açtığı oluyor, napıyorsun lan sen dürrrük? dediğimiz zamanda imam tanıdık sıkıntı yok diyor, böyle bir şey olabilir mi?

Koyun şu adamı diyanetin başına, birde hocam bir şey sormak istiyorum benim bi arkadaşım var ayıptır söylemesi biraz şerefsiz, ezan okunmadan 1-2 dakika önce orucunu açtığı oluyor, napıyorsun lan sen dürrrük? dediğimiz zamanda imam tanıdık sıkıntı yok diyor, böyle bir şey olabilir mi?

boşver ikiyi öğlen bozsun

takılmasın

Geri