Divine Heart'ın Köşesi

Konu sahibi son olarak 3 gün önce görüldü
32M1YM.jpg

Ve An Gelir.....

Zamanı gelince olur,
Vakti gelince geçer.
Sabredersen değer.
Ama evvela kısmet,
Evvela Kader ..

1795723_338489176309368_6796254408347486517_n.jpg

“Belki bir duâ, çokça duâ ,
Kalpten bir duâ;
Her şeyi değiştirir. .”​

Bazı şeyler vardır ki ;
Çok kurcalamadan,''Hâyırlısı'' deyip,
Allah’a bırakmak gerek ..

15420_10152418181218598_6655495135925378459_n.jpg

soldaki deli çocuk.

Bugün spordan döndüm bi baktım kafesinde oğlum deli çocuğum gözleri sürmelim yatıyor kanlar içinde.kızım on gün önce de öldürmeye çalışmış son anda kurtarmıştım.deli çocuk travmayı atlatsın diye 0n günlük tedavisi bugun bitmişti.ayrı kafeslerde hep birbirlerini istiyorlardı.bugün dayanamadım ikisini bir araya koydum.ama kızım deli çocuğumu,gözleri sürmelimi kanlar içinde bırakmıştı.aldım hemen veterinere götürdüm ama yolda ellerimde öldü oğlum.yetiştiremedim.sekiz aylıktı oğlum ve ilk defa bugun evden çıkarken aldım elime öptüm heryerini ve avuçlarımın içine alıp yanağıma yasladım.yumuşacıktı.ah be kızım naptın sen.o kadar ağladım ki ve hala ağlıyorum yazarken.ben bu hayatta yalnızım.küçücük mutluluklarım vardı benim o bile çok geldi demek.kahretsin bu yaşam denen şeyi.böyle yaşam nedir ki.sabah avuçlarımda öperken akşam veterine yetişrmeye çalışırken yine avuçlarımda öldü gözleri sürmeli oğlum benim.Annem öldüğünden beri hiç bu kadar ağlamamıştım.ah be oğlum niye gittin sen...ve niye benim ağlamam gerekti bu kadar....

Acılarda mutsuzluklarda mutluluklarda sevinçlerde hep biz insanlar için bize düşen görev ise bütün bu olanlara rağmen Allaha sığınarak Allaha dua ederek biraz olsun acımızı dindirmek ;)

Geri