Divine Heart'ın Köşesi

Konu sahibi son olarak 3 gün önce görüldü
tumblr_npzizm4aUu1uubov2o1_1280.jpg

2018-Yeni-Y%C4%B1l-Mesajlar%C4%B1-972x547.jpg

Yeni yılın sana neşe ve mutluluk getirmesi dileğiyle ..
en içten sevgilerimle…

:mutlu:​

tumblr_owh54wO8O11r4or01o1_1280.jpg

Renklerin gzlliğine bak,harika :k1:

İstanbul Sarıyer civarında Atatürk Arboretumu diye bir yer var.kışın özellikle kasım ayında rengarenk solo pastel boya gibi olur.yürüyüş ve temiz hava deposudur.gerçekten tavsiye ederim.aracın varsa daha rahat gitmesi araç yoksa biraz zor.otobüler var elbette.günün tümünü geçirebileceğin biryer.millet gelin ve damat fotolarını burda çektiriyor vb vb.

Atatürk Arboretumu, İstanbul'un Sarıyer ilçesinde, Kemerburgaz-Bahçeköy yolu üzerinde, ağaç ve odunsu bitkilerin sergilendiği geniş alandır. Vikipedia

[YOUTUBE]zD6mc2MZiQc[/YOUTUBE]

Abaris

İstanbul Sarıyer civarında Atatürk Arboretumu diye bir yer var.kışın özellikle kasım ayında rengarenk solo pastel boya gibi olur.yürüyüş ve temiz hava deposudur.gerçekten tavsiye ederim.aracın varsa daha rahat gitmesi araç yoksa biraz zor.otobüler var elbette.günün tümünü geçirebileceğin biryer.millet gelin ve damat fotolarını burda çektiriyor vb vb.

Atatürk Arboretumu, İstanbul'un Sarıyer ilçesinde, Kemerburgaz-Bahçeköy yolu üzerinde, ağaç ve odunsu bitkilerin sergilendiği geniş alandır. Vikipedia

Abaris

Bilmiyorum hiç gitmedim,tam benlik o zaman, arabam var o yüzden sorun olmaz,gidip bolca resim çekinmeli :k1:

Gelin damat fotolarımı,bu aklımda dursun :u1:

çok gzlmiş yaa bayıldım,tşkkür ederim :şirine:

Bilmiyorum hiç gitmedim,tam benlik o zaman, arabam var o yüzden sorun olmaz,gidip bolca resim çekinmeli :k1:

Gelin damat fotolarımı,bu aklımda dursun :u1:

çok gzlmiş yaa bayıldım,tşkkür ederim :şirine:

valla ben eylül ayı gibi gezmiştim geçen sene,gerçekten tam anlamıyla gezsen ve fotoğraf çekimine yer ayırsan tüm gün sürer.inanılmaz temiz havası var.her taraf orman,odunlar dizilmiş muhteşem bir yer.tavsiye ederim.

Bi arabamız olmadı be kaç yaşına geldik :D:D:D:D :p :p :p :D

valla ben eylül ayı gibi gezmiştim geçen sene,gerçekten tam anlamıyla gezsen ve fotoğraf çekimine yer ayırsan tüm gün sürer.inanılmaz temiz havası var.her taraf orman,odunlar dizilmiş muhteşem bir yer.tavsiye ederim.

Bi arabamız olmadı be kaç yaşına geldik :D:D:D:D :p :p :p :D

İyi yapmışsın,ciğerlerin ve gözlerin bayram etmiştir :hppy:
bayağı gzl o zaman.

Benim bir tane arabam var :trip:
Eee bindiğin bütün araba senin ama, buna nediyorsun :liv:

Bazıları bu melankolik hayatımı,yalnızlığıma bağlıyor.. doğru çok melankolik ve çok yalnızım..herşeye ağlayabiliyorum zaman zaman,ama bu yalnızlık seçilmiş bir yalnızlık belkide eski sevgiliye bağlılık...

Böyle günlerin anlamsız olduğunu düşünsemde ( bu tip şeyler bir güne değil her an'a her zamana yayılması gerekir sebebiyle ) Kadınlar gününüzü kutlarım.umarım daha mutlu olacağınız,saygı göreceğiniz güzel günler sizlerin olur.

@Abaris @Mueddeb @Fındık Kurdu @Minel Aşk

Ve Tüm forum bayanlarına...

Böyle günlerin anlamsız olduğunu düşünsemde ( bu tip şeyler bir güne değil her an'a her zamana yayılması gerekir sebebiyle ) Kadınlar gününüzü kutlarım.umarım daha mutlu olacağınız,saygı göreceğiniz güzel günler sizlerin olur.

@Abaris @Mueddeb @Fındık Kurdu @Minel Aşk

Ve Tüm forum bayanlarına...

ben seviyorum böyle günleri, akıllara gelmek falan hoş bence abicim :benmi: ayrıca çok teşekkür ederiiimm:hppy:

Geri