Yapma kekê silivri sareee..!Memnuniyetle..büyük emekler sarfettim.!
Ekli dosyayı görüntüle 116077
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Yapma kekê silivri sareee..!Memnuniyetle..büyük emekler sarfettim.!
Ekli dosyayı görüntüle 116077
Gerçek ama eskiden kısıtlıydı her şey ondan tuhaf duruyor..Yapma kekê silivri sareee..!
Talihli ameleyim..yatak odamın tavanına asılı bakmadan yatamıyorum@Run bu sana ait sanırım
Ekli dosyayı görüntüle 116475
@Yabani bu da senin mi?
Ekli dosyayı görüntüle 116476
2,94 ile Bankacılık ve Sigortacılık bitirdim nasıl başardım ben de bilmiyorum üstelik bütsüz mezun oldum... hafif çakır kafayla sınavlara girmiştim en son. Hocalar benimle uğraşmamak için beni mezun ettiler diye düşünüyorum....Ee ne zaman gelir diploma ve gano konusu…
2.94 başarı senin için tebrik ederim. Hfjfjjf2,94 ile Bankacılık ve Sigortacılık bitirdim nasıl başardım ben de bilmiyorum üstelik bütsüz mezun oldum... hafif çakır kafayla sınavlara girmiştim en son. Hocalar benimle uğraşmamak için beni mezun ettiler diye düşünüyorum....
Hocam saklamıyorlardı ki onlar...15 temmuz darbesinden sonra fetöcü olduğundan şüphelendiğiniz üyeleri konuşmadınız o yüzden cevap vermeyeceğim.................
Annem neden 3.00 değil, komşunun çocu 3.00 ile bitirmiş diyip dövdü2.94 başarı senin için tebrik ederim. Hfjfjjf