Diplomasından şüphelendiğiniz üye ?

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
@Alavarez beni ifşa ettin :) forumda avukat dolu, hayatımda hiçbir ortamda bu kadar avukat görmedim..
Bir de bizim kahvede 3 tane Kamil adında adam var, Adana'da toplam 5 tane Kamil var zaten..

Kendiminkinden şüpheleniyorum. Bu kadar salaklık ile üniversite bitirmiş olamam.

• Hehe
Tepkiler: W
Ee ne zaman gelir diploma ve gano konusu…

Ee ne zaman gelir diploma ve gano konusu…
2,94 ile Bankacılık ve Sigortacılık bitirdim nasıl başardım ben de bilmiyorum üstelik bütsüz mezun oldum... hafif çakır kafayla sınavlara girmiştim en son. Hocalar benimle uğraşmamak için beni mezun ettiler diye düşünüyorum....

2,94 ile Bankacılık ve Sigortacılık bitirdim nasıl başardım ben de bilmiyorum üstelik bütsüz mezun oldum... hafif çakır kafayla sınavlara girmiştim en son. Hocalar benimle uğraşmamak için beni mezun ettiler diye düşünüyorum....
2.94 başarı senin için tebrik ederim. Hfjfjjf

Vallahi bilemem, şüphelenemem, ben zaten okumamış bir maraba olarak, bunu da söyleyince kimse inanmıyor, kardeşim okumadık suç mu, benim tahsilim yok. Bana sor 3 kere 8 bilmem, hiçbir şey bilmem.

Süreyya bence yalan söylüyor en son 4. üniversiteyi filan okuyordu, bir yandan da Orhan Gencebay dinliyor filan, ya yeme bizi ya. . .

Geri