Dinlediğiniz müziği eleştiren oldumu ?

Konu sahibi son olarak 975 gün önce görüldü
Mahalledeki ulkucu abilerden azmi dayak yedik gencken "satanistmisin lan sen" diye

Kimin ne haddine?
Canım neyi ya da kimi dinlemek isterse dinlerim. Sadece rap hariç.

Arabesk dinlediğim için ne zorbalıklar gördüm ya. Neymiş efendim bu genç yaşta arabesk mi dinlenir mi hiç. Sanane yerden bitme çam ağacı.

Eleştiriye acigiz ama;

Kimi ilgilendirir, duygu benim kulak benim ve en önemlisi hatira benim. Tintin olsun diye müzik dinlenmez.. 2026 müziklerini de dinlerim, aşina olalim diye.
Ama ben 90lar,80ler nostalji aşığıyım. hatta plak koleksiyonum bile var kendi çapımda. kimin haddine dinledigim müziği eleştirmek..

Elestirilmeyelim diye Ne yani 40 yılın Bülent ersoyunu, Müslüm Gürses'ini, Neşet Ertaş'ıni bloklu gençlerle mi kiyaslayacagiz.. cmylmz ile hasancanin kiyaslanmasi kadar saçma....

NEEEEEE. Azer Bülbül'den antik ezgilere, Grup Raptiye'den Hamelin'e uzanan aşırı üst düzey müzikaliteme ve okyanuslar kadar engin lepeltualıma hangi küpek laf edecek?

dedi.

tenor.gif

Yoo, çünkü anlık ruh halime göre her türlü müziği dinlerim.

Tek eleştiren eşim.Güllü dinlediğimde bu şarkılarda ne buluyorsun demişti.Onun dışında kimse eleştirmedi.Hem kime ne! neyse dışarıda yağmur var,aldırmıyorumm

Geri