Dinimizi Nasıl Şahlandırabiliriz?

Konu sahibi son olarak 974 gün önce görüldü
Ülkemizde dahil bütün İslam ülkelerinde ya büyük krizler yada iç savaşlar bulunuyor bunun önüne nasıl geçeriz bunları nasıl engelleriz ve Dinimiz olan İslamı nasıl eskisi gibi en üst mertebeye getirebiliriz ?

İslam üst mertebededir zaten, dinin bizimle değil, bizim dinle yüksek mertebelere ulaşmamız lazım.

Daha dîn ne kadar şahlanacak? Önüne gelen İslâmiyet'i kullanarak işlerini hâllediyor zaten. Türkiye'de 84.684 câmiî var...

[ı]daha dîn ne kadar şahlanacak? önüne gelen islâmiyet'i kullanarak işlerini hâllediyor zaten. Türkiye'de 84.684 câmiî var...[/ı]

doğru var . Ama diyanet işleri ne işe yarıyor . Camilerin yaş ortalaması 50 altına zor iniyor . Diyanet insanları camiye çekemiyor . Insanların saldırdığı ve hakart ettiği dini cemaatler insanları namaza başlatıyor . Hiç görmedim . Diyanet hocasını dinleyipde namaza başlayanı . Ama çok gördüm . Dini cemaatleri dinleyipde müslüman olanları

Deve sidiginden medet ummaktan vazgectiginiz zaman

doğru var . Ama diyanet işleri ne işe yarıyor . Camilerin yaş ortalaması 50 altına zor iniyor . Diyanet insanları camiye çekemiyor . Insanların saldırdığı ve hakart ettiği dini cemaatler insanları namaza başlatıyor . Hiç görmedim . Diyanet hocasını dinleyipde namaza başlayanı . Ama çok gördüm . Dini cemaatleri dinleyipde müslüman olanları

Ben o kadar detayları bilmiyorum. Lâkin, dîni konular ile çok alâkadar olmadığım için sâdece gözlemlerim netîcesinde gördüklerimi belirtiyorum.

Baş döndüren dolgun İslam için tabi ki Elidor.

Dua ve sevgi ile.

mehdi mi mesih mi neyse
o gelecek hepinizi şahlandıracak zaten
beklemeye devam

Poposuna bir şaplak atın, şahlanır belki.

Dil dile ne kadar çok değerse dil o kadar şahlanır, dil kası gelişir.

Doğru anladım değil mi?

Geri