Neamish
Üye
11 sene önce biri benim yerime oy vermiş ben vermedim ! 

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.

Zaten 2 tane gercek musluman var. Geri kalanlarimiz protestan.vaaauuuvvv paganlarımız var
Barboom yaa, özledim baştan okuma perileri geldi şu an ;dAmelde mezhebiniz nedir @Jayus Hanım fjskfkskdk
Benimde ya keşke geri açsalar wattpadi oradan okuması daha çok zevk veriyorduBarboom yaa, özledim baştan okuma perileri geldi şu an ;d
Aşkım site üzerinden açsan öyle de mi açılmıyor?Benimde ya keşke geri açsalar wattpadi oradan okuması daha çok zevk veriyordu
Olmuyor bebişim denedim de bir sürü kitap kaldı 🥹Aşkım site üzerinden açsan öyle de mi açılmıyor?
Açılmaz artık herhalde, lorenin sitesi de güzel ama bak. Arada girip oradan okuyorum ben zambağı.Olmuyor bebişim denedim de bir sürü kitap kaldı 🥹
Açılmaz bence de orası da iyi gibi ama chat kısmı watty gibi değilAçılmaz artık herhalde, lorenin sitesi de güzel ama bak. Arada girip oradan okuyorum ben zambağı.
Zaten watty chati hiçbir yerde bulunmaz xjxhxbxdncnAçılmaz bence de orası da iyi gibi ama chat kısmı watty gibi değil
Valla ya aşırı manyaklardı fjskfkskdkZaten watty chati hiçbir yerde bulunmaz xjxhxbxdncn
Ben sıkıldıkça girip MK8 chatini okuyorum ;d
Benim 15 tane saçma sapan isimli hesaplarım var, ne yorumlar yapıyorum bir bilsen xjxhxbxnValla ya aşırı manyaklardı fjskfkskdk
Benim tek hesabım vardı da gerçek maille değildim rahat rahat takılıyordum gece kafam bir milyon oluyordu ne yorumlar atıyordum bir bilsen fjskfkskdk özledim ağlıycam 🥹Benim 15 tane saçma sapan isimli hesaplarım var, ne yorumlar yapıyorum bir bilsen xjxhxbxn