Dini inancınız nedir ?

Konu sahibi son olarak 4 gün önce görüldü

İnancınız nedir?

• Sünni islam

Kullanılan: 68 63.0%
  • Şii islam-Alevi

Kullanılan: 5 4.6%
  • Hristiyan

Kullanılan: 1 0.9%
  • Musevi

Kullanılan: 0 0.0%
  • Ateist

Kullanılan: 17 15.7%
  • Budizm-Hinduizm

Kullanılan: 4 3.7%
  • Diğer-Pagan inançlar

Kullanılan: 13 12.0%

• Kullanılan toplam oy
    108
tebrik ederim doğru bir tercih
Baktım hepsine yine en avantajlı olan bu. Günah işleme özgürlüğü var. Bazı aylar 1000 aydan hayırlı. Hatta bazı günler 1000 aydan hayırlı. Extra bonus sevapcoin kazanabilirsin. Sacmalarsan da sorun yok. Tevbe istiğfar hoop pırıl pırıl. Sınırsız kadın ve cennette şarap. Az şey değil bunlar.

Herhangi bir dine mensup değilim

Dinlere bakış açımı en iyi ifade eden görüş ateizmdir

Yani 9 yıldır ateistim diyebilirim

inançsız değilim islama tabiyim ne kadar doğru yaşıyorum tartışılır ama dua edip inanmak bana huzur veriyor

Hadi buyur onca yıldır buradayım ve hâlâ bana mantık oyunu yapmaya çalışanlar oluyor :)
Kardeşim bir kere senin bu soruyu sorman haksızlık çünkü sen inanmıyorsun .. İnanmayan birinin Cebrail'den kanıt istemesi çelişki değil mi ?
Şimdi ben sen inanasın diye Cebrail'i çağırıp " baksana, Scarlett senin peygamberimize vahiy getirdiğine inanmıyor ne dersin " diye sormamı mı bekliyorsun ?

Kuran'a iman etmemişsin, Allah'a inanmıyorsun ve hâlâ " kanıt " diyorsun !!
İmana nasıl bir kanıt getirebilirsin ki adı üstünde iman bu .. İnanırsın ya da inanmazsın ..

Yine de tüm bu mantıksızlığına rağmen soruna cevabı vereyim .. KURAN SÖYLÜYOR ama sen şimdi diyeceksin ki " e iyi ama Kuran'ı da insanlara bildiren Muhammed'di "
Peki ne yapalım senin paşa gönlünü ikna için .. Ya bilerek ya da farkında olmayarak konuyu kısır döngüye çekiyorsun ..

Yani ben sana ne dersem hangi kanıtı önüne sürsem nasılsa inanmayacaksın ..

Bakınız: Ey EkSen, sen kimsin ya?

Sizi tanımıyorum. Size yönelik yapmaya çalıştığım bir şey de yok.

İnanmayı istemiyor, sizden bir şey de beklemiyorum. Böyle de cevap olmaz zaten. Çok da yanlış gelmişsiniz.

Bakınız: Neden trip attığı anlaşılamayan üye.

Bütün olayı kavramış ve kabullenmiş birisi olmanızı beğendiğimi ifade etmem şart.
İşin özünü kavramış birisi olarak ne diye diyaloğa giriyorsunuz?

Bakınız: Ey EkSen, sen kimsin ya?

Sizi tanımıyorum. Size yönelik yapmaya çalıştığım bir şey de yok.

İnanmayı istemiyor, sizden bir şey de beklemiyorum. Böyle de cevap olmaz zaten. Çok da yanlış gelmişsiniz.

Bakınız: Neden trip attığı anlaşılamayan üye.

Bütün olayı kavramış ve kabullenmiş birisi olmanızı beğendiğimi ifade etmem şart.
İşin özünü kavramış birisi olarak ne diye diyaloğa giriyorsunuz?

Pardon canısı yorumunun altına edit; EkSen sen benle diyaloğa girme deseydin girmezdim bilemedim affet ama ortalık yere sorduğun soruya ortalık malı olarak cevap attım garipseme o kadar bu durumu ..
Sonuçta inanmayan birinin inanmadığı bir varlık üzerinden soru sormasından daha garip değildi inan bana :)

Kübik İslam ve erotik dinsizlik arasında sıkışmış 1 olgudayım.​

Yarim saat bütün cevaplari okudum.
Eglenceliydi.

konuyu okurken tanrı;

Vallahi pes artik yaaaa
1 kere 2 kere 3 kere 4 kere ama olmayınca olmuyor iste.
Ya konu icinde bile hanginizin ki dogru onu tartisiyorsunuz.

şiilikle alevilik farklıdır bunu öğrenin önce :D
Ne farkeder ? Hepimiz insanız.

No Pasaran’ın bu konuya yazmasını yasaklayabilir miyiz? :((
Hayallerimle oynanmasını istemiyorum da...

Geri