Dini inancınız nedir ?

Konu sahibi son olarak 5 gün önce görüldü

İnancınız nedir?

• Sünni islam

Kullanılan: 68 63.0%
  • Şii islam-Alevi

Kullanılan: 5 4.6%
  • Hristiyan

Kullanılan: 1 0.9%
  • Musevi

Kullanılan: 0 0.0%
  • Ateist

Kullanılan: 17 15.7%
  • Budizm-Hinduizm

Kullanılan: 4 3.7%
  • Diğer-Pagan inançlar

Kullanılan: 13 12.0%

• Kullanılan toplam oy
    108
yine beyin yakan atışmalar görüyorum, aksi şaşırtırdı

Bu nasıl bir soru, bu nasıl konu, bunlar nasıl tartışmalar :gamer:

Hortladığından beri konuyu görmezden gelmeye çalışıyorum, başaramadım :D

Aramızda yahudi var mı?

Neye ayet var mı ?

Hocam, döngüyü bozuyorsunuz, ayıp oluyor.

"Kuran hakikat."

"Çünkü hz. Muhammed öyle söyledi."

"Çünkü Kuran'da hz. Muhammed'in Allah'ın elçisi olduğu yazıyor."

Konu ne olursa olsun, ne sorulur ise sorulsun döngüsel nedenselleştirmeden uzaklaşamayacağınıza emin olmakla beraber, tekrar açık bir şekilde soruyorum, net cevap isterim; ayetlerin Hz. Muhammed’e vahiy yolu ile Cebrail'in de vasıtasıyla geldiğini kim söylüyor, nerede yazıyor?

Hocam, döngüyü bozuyorsunuz, ayıp oluyor.

"Kuran hakikat."

"Çünkü hz. Muhammed öyle söyledi."

"Çünkü Kuran'da hz. Muhammed'in Allah'ın elçisi olduğu yazıyor."

Konu ne olursa olsun, ne sorulur ise sorulsun döngüsel nedenselleştirmeden uzaklaşamayacağınıza emin olmakla beraber, tekrar açık bir şekilde soruyorum, net cevap isterim; ayetlerin Hz. Muhammed’e vahiy yolu ile Cebrail'in de vasıtasıyla geldiğini kim söylüyor, nerede yazıyor?

Hadi buyur onca yıldır buradayım ve hâlâ bana mantık oyunu yapmaya çalışanlar oluyor :)
Kardeşim bir kere senin bu soruyu sorman haksızlık çünkü sen inanmıyorsun .. İnanmayan birinin Cebrail'den kanıt istemesi çelişki değil mi ?
Şimdi ben sen inanasın diye Cebrail'i çağırıp " baksana, Scarlett senin peygamberimize vahiy getirdiğine inanmıyor ne dersin " diye sormamı mı bekliyorsun ?

Kuran'a iman etmemişsin, Allah'a inanmıyorsun ve hâlâ " kanıt " diyorsun !!
İmana nasıl bir kanıt getirebilirsin ki adı üstünde iman bu .. İnanırsın ya da inanmazsın ..

Yine de tüm bu mantıksızlığına rağmen soruna cevabı vereyim .. KURAN SÖYLÜYOR ama sen şimdi diyeceksin ki " e iyi ama Kuran'ı da insanlara bildiren Muhammed'di "
Peki ne yapalım senin paşa gönlünü ikna için .. Ya bilerek ya da farkında olmayarak konuyu kısır döngüye çekiyorsun ..

Yani ben sana ne dersem hangi kanıtı önüne sürsem nasılsa inanmayacaksın ..

Geri