feveran
Gümüş Üye
Sünni İslam.
tebrik ederim doğru bir tercih
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Sünni İslam.
Dinin adı climaxîlik. Yani climax'e tabi olanlar.Climax
Baktım hepsine yine en avantajlı olan bu. Günah işleme özgürlüğü var. Bazı aylar 1000 aydan hayırlı. Hatta bazı günler 1000 aydan hayırlı. Extra bonus sevapcoin kazanabilirsin. Sacmalarsan da sorun yok. Tevbe istiğfar hoop pırıl pırıl. Sınırsız kadın ve cennette şarap. Az şey değil bunlar.tebrik ederim doğru bir tercih
Hadi buyur onca yıldır buradayım ve hâlâ bana mantık oyunu yapmaya çalışanlar oluyor
Kardeşim bir kere senin bu soruyu sorman haksızlık çünkü sen inanmıyorsun .. İnanmayan birinin Cebrail'den kanıt istemesi çelişki değil mi ?
Şimdi ben sen inanasın diye Cebrail'i çağırıp " baksana, Scarlett senin peygamberimize vahiy getirdiğine inanmıyor ne dersin " diye sormamı mı bekliyorsun ?
Kuran'a iman etmemişsin, Allah'a inanmıyorsun ve hâlâ " kanıt " diyorsun !!
İmana nasıl bir kanıt getirebilirsin ki adı üstünde iman bu .. İnanırsın ya da inanmazsın ..
Yine de tüm bu mantıksızlığına rağmen soruna cevabı vereyim .. KURAN SÖYLÜYOR ama sen şimdi diyeceksin ki " e iyi ama Kuran'ı da insanlara bildiren Muhammed'di "
Peki ne yapalım senin paşa gönlünü ikna için .. Ya bilerek ya da farkında olmayarak konuyu kısır döngüye çekiyorsun ..
Yani ben sana ne dersem hangi kanıtı önüne sürsem nasılsa inanmayacaksın ..
Bakınız: Ey EkSen, sen kimsin ya?
Sizi tanımıyorum. Size yönelik yapmaya çalıştığım bir şey de yok.
İnanmayı istemiyor, sizden bir şey de beklemiyorum. Böyle de cevap olmaz zaten. Çok da yanlış gelmişsiniz.
Bakınız: Neden trip attığı anlaşılamayan üye.
Bütün olayı kavramış ve kabullenmiş birisi olmanızı beğendiğimi ifade etmem şart.
İşin özünü kavramış birisi olarak ne diye diyaloğa giriyorsunuz?