Din, fetö, imam hatipler, çobanlık

Konu sahibi son olarak 1213 gün önce görüldü
İmam hatip Liseleri ülkemizdeki İmam ve Hatip ihtiyacını karşılamak için Atatürk tarafından kurdurulan

Benim yazdıklarımın hiç birine makul bir itirazınız yok, olamaz da zaten. Sadece hamasi vs. diyerek kendinizi kandırıyorsunuz, benim yazdıklarımın tümü gerçek, hiç birisi hamasi felan değil.

Asıl hamasi olan sizlersiniz. Mesela BEDENSEL GÜÇ diye bir şeyden bahsediyorsun, yahu arkadaş bir genç normal liseye gidince bedensel güce sahip oluyor da İHL'ye gidince bedensel gücü aniden hoooop yok mu oluyor?

komik olmayın.

Ayrıca imam hatiplerin Atatürk zamanında kurulduğunu yazmışsınız, peki siz bu durumda Atatürkün kurduğu İHL düşmanlığı yaparak Atatürk düşmanlığı da mı yapıyorsunuz?

Benim yazdıklarımın hiç birine makul bir itirazınız yok, olamaz da zaten. Sadece hamasi vs. diyerek kendinizi kandırıyorsunuz, benim yazdıklarımın tümü gerçek, hiç birisi hamasi felan değil.

Asıl hamasi olan sizlersiniz. Mesela BEDENSEL GÜÇ diye bir şeyden bahsediyorsun, yahu arkadaş bir genç normal liseye gidince bedensel güce sahip oluyor da İHL'ye gidince bedensel gücü aniden hoooop yok mu oluyor?

komik olmayın.

Ayrıca imam hatiplerin Atatürk zamanında kurulduğunu yazmışsınız, peki siz bu durumda Atatürkün kurduğu İHL düşmanlığı yaparak Atatürk düşmanlığı da mı yapıyorsunuz?
Sevgili redyellow, bedensel güç denilen, bir delikanlının karşısındaki başka bir delikanlıyı hünerlerini göstererek alt etmesidir. Mesela hergeleci ibrahim ile koca yusufun güreşmesi gibi.
Bilmem anlatabildim mi?

Sevgili redyellow, bedensel güç denilen, bir delikanlının karşısındaki başka bir delikanlıyı hünerlerini göstererek alt etmesidir. Mesela hergeleci ibrahim ile koca yusufun güreşmesi gibi.
Bilmem anlatabildim mi?

Eeeee, bir delikanlı sırf ihlli diye bedensel olarak güçsüz mü oluyor, ihli olunca direk hünersiz mi oluyor delikanlılar senin kafanda?

Hakkaten komik davranıyorsun, sırf ihl düşmanlığı yapacağım diye kendini komik duruma düşürüyorsun.

tercih senin :)

Eeeee, bir delikanlı sırf ihlli diye bedensel olarak güçsüz mü oluyor, ihli olunca direk hünersiz mi oluyor delikanlılar senin kafanda?

Hakkaten komik davranıyorsun, sırf ihl düşmanlığı yapacağım diye kendini komik duruma düşürüyorsun.

Bu sözleri bilerek mi sarfediyorsun yoksa sırf İHL leri savunmak amacıyla mı anlamış değilim.
Benim derdim İHL ler değil, bunu kaç defa söyleyeceğim.
Bedensel güç ve beceri en az 5000 yıldır asker millet olarak gerek cirit, güreş, at yarışı vb. sporlarıyla günümüze kadar atalarımızdan mirastır. Türk Milleti doğuştan asker millet olarak doğar. Bir Subay ve astsubay yetişirken tüm savaş tekniklerini öğrenirken bednsel güç kazanma ve beceri kazanma gibi güreş, yüzme, karatenin yanında hergün, koşu, sabah sporu, sürünme eğitimi, mekik çekme, şnav vb. birçok bedensel hareketleri her düzenli bir şekilde yapması gerekir. Bundan sonra teknik eğitime ağırlık verilir. İmam Hatip Liselerinde hem İmamlık hatiplik hemde bu yorucu sporları yapması ve teknik eğitimi alması için insan üstü bir varlık olması gerekir..

Kimseyi kandırmayalım!

Askeri okulların kapatılması ve İmam hatiplilerin subay okullarına alınması Türk Ordusunun gücünün zayıflatılması için bir proje olduğu ve buna bağlı olarak ordu komutanlarının savunma bakanlığına bağlanması ise ordunun siyasetin emrine girmesi demektir.
Dolayısıyla ordu komutanları cemaatlerin emrine girmiş oluyor, bu durumda ülkemizi nasıl bir felaketin beklediğini anlamak için kahin olmaya gerek yoktur.

Kusura bakma ama ifade etmeye çalıstığı şey, askerlik bir meslektir e bu mesleği eğitimini almıs kisilerin yapmasidir.
Yani hayatinda bir kac kez sandalda kurek ceken bir insan hic bir egitim.vermeden gemi kaptani yaparsaniz gemi karaya oturur.

Bence anlamadiysaniz sorun boylece anlasmak daha kolay olur.

Bu sözleri bilerek mi sarfediyorsun yoksa sırf İHL leri savunmak amacıyla mı anlamış değilim.
Benim derdim İHL ler değil, bunu kaç defa söyleyeceğim.
Bedensel güç ve beceri en az 5000 yıldır asker millet olarak gerek cirit, güreş, at yarışı vb. sporlarıyla günümüze kadar atalarımızdan mirastır. Türk Milleti doğuştan asker millet olarak doğar. Bir Subay ve astsubay yetişirken tüm savaş tekniklerini öğrenirken bednsel güç kazanma ve beceri kazanma gibi güreş, yüzme, karatenin yanında hergün, koşu, sabah sporu, sürünme eğitimi, mekik çekme, şnav vb. birçok bedensel hareketleri her düzenli bir şekilde yapması gerekir. Bundan sonra teknik eğitime ağırlık verilir. İmam Hatip Liselerinde hem İmamlık hatiplik hemde bu yorucu sporları yapması ve teknik eğitimi alması için insan üstü bir varlık olması gerekir..

:)

İş iyice komediye döndü :)

Yahu arkadaş çocuk ihl okur, subay okulunu kazanır, orda güreş de yüzme de karate de koşu da yapar.

17-18 yaşındaki zıpkın gibi bir genç sırf ihlde okudu diye eli ayağı çolak mı oluyor?

Kimseyi kandırmayalım!

Yüzde yüz haklısın, kimseyi kandırma!

sadece kendini kandırsan yeterli :)

Askeri okulların kapatılması ve İmam hatiplilerin subay okullarına alınması Türk Ordusunun gücünün zayıflatılması için bir proje olduğu ve buna bağlı olarak ordu komutanlarının savunma bakanlığına bağlanması ise ordunun siyasetin emrine girmesi demektir.
Dolayısıyla ordu komutanları cemaatlerin emrine girmiş oluyor, bu durumda ülkemizi nasıl bir felaketin beklediğini anlamak için kahin olmaya gerek yoktur.

Askeri okulların kapatılmasının YANLIŞ olduğunu ben de söylüyorum, yazıyorum.

Konuyla alakası yok.

İmam hatip mezunu birisi subay olabilir mi olamaz mı, tartıştığımız bu, askeri liselerin kapatılması tamamen başka bir konudur ve YANLIŞTIR.

Aynen senin kafanda oluşturduğu ihl mezunu güreş yapamaz, yüzemez demen gibi :)

Kusura bakma ama ifade etmeye çalıstığı şey, askerlik bir meslektir e bu mesleği eğitimini almıs kisilerin yapmasidir.
Yani hayatinda bir kac kez sandalda kurek ceken bir insan hic bir egitim.vermeden gemi kaptani yaparsaniz gemi karaya oturur.

Bence anlamadiysaniz sorun boylece anlasmak daha kolay olur.

İmam hatip lisesini bitirmiş, sınavlara girmiş, subay okulunu KAZANMIŞ, haliyle de bu mesleğin eğitimin almış bir insandan bahsediyorum.

buna mani olan durum nedir?

İmam hatip mezunu bir genç subay okuluna girince ordaki yüzme kursunda yüzemez mi? yoksa karate yapamaz mı?

Siz ihl mezunlarını herhalde çolak, topal, kör, sakat vs. sanıyorsunuz!!

Ben ne denilmek istendiğini çok iyi anlıyorum ama siz beni ya anlamıyorsunuz ya yanlış anlıyorsunuz.

İmam hatip lisesini bitirmiş, sınavlara girmiş, subay okulunu KAZANMIŞ, haliyle de bu mesleğin eğitimin almış bir insandan bahsediyorum.

buna mani olan durum nedir?

İmam hatip mezunu bir genç subay okuluna girince ordaki yüzme kursunda yüzemez mi? yoksa karate yapamaz mı?

Siz ihl mezunlarını herhalde çolak, topal, kör, sakat vs. sanıyorsunuz!!

Ben ne denilmek istendiğini çok iyi anlıyorum ama siz beni ya anlamıyorsunuz ya yanlış anlıyorsunuz.

Yanlış mecralar da geziyorsun, biz fiziksel eğitimlerden bahsediyoruz.
Askerlik dediğimiz konu sadece sınavla olmuyor bedensel eğitimde şart koşulur diyoruz.

Konu İHL yada başka bir lise değil konuyu oraya bağlamaya sen çalışıyorsun.

Askerlik bir meslektir sıradan bir memurla askerliğin farkı koşu şınav mekik ve barfiks çekmek zorunda olmandır. Bunları yapıp yapamadığı kontrol için videoda ki gibi bir testten geçer.

[YOUTUBE]2l7o7A35WOA[/YOUTUBE]

Bu videoda ki insanlar İHL yada başka bir lise mezunu olarak sınıflandırılmamıştır.

İş iyice komediye döndü :)

Yahu arkadaş çocuk ihl okur, subay okulunu kazanır, orda güreş de yüzme de karate de koşu da yapar.

17-18 yaşındaki zıpkın gibi bir genç sırf ihlde okudu diye eli ayağı çolak mı oluyor?

Yüzde yüz haklısın, kimseyi kandırma!

sadece kendini kandırsan yeterli :)

Askeri okulların kapatılmasının YANLIŞ olduğunu ben de söylüyorum, yazıyorum.

Konuyla alakası yok.

İmam hatip mezunu birisi subay olabilir mi olamaz mı, tartıştığımız bu, askeri liselerin kapatılması tamamen başka bir konudur ve YANLIŞTIR.

Aynen senin kafanda oluşturduğu ihl mezunu güreş yapamaz, yüzemez demen gibi :)
Yahu el insaf, imam hatip okuyan bir gencimiz zıpkın gibi bir delikanlı nasıl oluyor?
Allah'ını seversen bana bunu bir izah et!

Atletizme İmam Hatip Damgası - SPOR -

atletizme-imam-hatip-damgasi.jpg

Siz cevabı maalesef veremediniz!
Redyellow kardeşimin cevabını beklemekteyim.

Yanlış mecralar da geziyorsun, biz fiziksel eğitimlerden bahsediyoruz.
Askerlik dediğimiz konu sadece sınavla olmuyor bedensel eğitimde şart koşulur diyoruz.

Konu İHL yada başka bir lise değil konuyu oraya bağlamaya sen çalışıyorsun.

Askerlik bir meslektir sıradan bir memurla askerliğin farkı koşu şınav mekik ve barfiks çekmek zorunda olmandır. Bunları yapıp yapamadığı kontrol için videoda ki gibi bir testten geçer.

[YOUTUBE]2l7o7A35WOA[/YOUTUBE]

Bu videoda ki insanlar İHL yada başka bir lise mezunu olarak sınıflandırılmamıştır.

Tamam işte ben de diyorum imam hatip mezunu birisinin başka okul mezunu birisiyle aynı FİZİKSEL EĞİTİMİ almasında engel olan nedir_?

Tartıştığım arkadaş ihl mezunundan subay olmaz diyor, ihl o fiziksel eğitimi almasına engelmiş, ben ona cevap veriyorum, yazılanlara iyi oku.

O eğitimi alan ve kazanan herkes subay olabilir diyorum, ihl mezunu veya başka bir lise mezunu farketmez diyorum.

Yahu el insaf, imam hatip okuyan bir gencimiz zıpkın gibi bir delikanlı nasıl oluyor?
Allah'ını seversen bana bunu bir izah et!

Ben artık iyice emin oldum ki sen komiklik olsun diye yazıyorsun :)

İmam hatipde okuyan herkes bu kafaya göre çolak, topal, kör :)

GURES.jpg

tosya_imam_hatip_lisesi_gureste_il_birincisi_h5917_009b1.jpg

Bak bunlar hep ihl öğrencisi..

18115704_halter.jpg

İmam hatipli... HALTERde türkiye 2.si!

ZIPKIN gibi!!!

imam-hatipli-turkiye-taekwondo-sampiyonu.jpg

Bak bu da İMAM HATİPLİ ve TÜRKİYE taekwondo şampiyonu!

ZIPKIN arıyorsan gözlerini aç :)

Ben artık iyice emin oldum ki sen komiklik olsun diye yazıyorsun :)

İmam hatipde okuyan herkes bu kafaya göre çolak, topal, kör :)

GURES.jpg

tosya_imam_hatip_lisesi_gureste_il_birincisi_h5917_009b1.jpg

Bak bunlar hep ihl öğrencisi..

18115704_halter.jpg

İmam hatipli... HALTERde türkiye 2.si!

ZIPKIN gibi!!!

imam-hatipli-turkiye-taekwondo-sampiyonu.jpg

Bak bu da İMAM HATİPLİ ve TÜRKİYE taekwondo şampiyonu!

ZIPKIN arıyorsan gözlerini aç :)
Hala anlamamakta ısrar ediyorsun.
Bu senin gösterdiklerin tüm okullarda uygulanan beden eğitimiyle alakalı bir konu. Askerin uyguladığı bambaşka bir eğitim, savaş eğitimi, sağ kalmakla, düşmanı yok etmekle alakalı zor bir meslek. İmamlık ve hatiplik mistik inançlarla alakalı bu okullarda ağırlıklı olarak inançla ilgili ilimler öğretilir. İslam tarihi işlenir. diğer dersler varsa da düz liselere göre hafiftir. Bu sebeple ihtiyaç hasıl olursa müspet ilimlerin daha ağırlıkta olduğu düz liselerden talebe alınır.

Hala anlamamakta ısrar ediyorsun.
Bu senin gösterdiklerin tüm okullarda uygulanan beden eğitimiyle alakalı bir konu. Askerin uyguladığı bambaşka bir eğitim, savaş eğitimi, sağ kalmakla, düşmanı yok etmekle alakalı zor bir meslek. İmamlık ve hatiplik mistik inançlarla alakalı bu okullarda ağırlıklı olarak inançla ilgili ilimler öğretilir. İslam tarihi işlenir. diğer dersler varsa da düz liselere göre hafiftir. Bu sebeple ihtiyaç hasıl olursa müspet ilimlerin daha ağırlıkta olduğu düz liselerden talebe alınır.

Yoruldum :)

Bir insan kendini ANLAMAMAYA programlamışsa ve ÖNYARGILI ise o insanı yorar :)

Hııı, A isimli genç ihleye giderse askeri eğitim alamaz, çooooook zordur askeri eğitim.

Ama aynı A isimli genç ihlye değil de normalliseye giderse o askeri eğitimi alır, zorlu eğitim onun için çocuk oyuncağı olur:)

Niye: çünkü ihlye gitmedi :)

Kolay gelsin.

foruma resim nasıl yapıştırılıyor tekrar banlama olmadan öğreneyim banlansak bile bir şey öğrenmiş olarak gidelim

Önce ekleyeceğiniz resmin adresini kopyalıyorsunuz.

http://www.hbr19.com/wp-content/uploads/2014/01/GURES.jpg

Bu adres gibi.

sonra:

den4tnar3x80v93bc.jpg

Mesaj yazma bölümünde işaretlediğim butona (GRAFİK EKLE) tıklıyorsunuz.

den4uqtiw030opwco.jpg

Tıklayınca hemen üstte yukardaki görüntüde olduğu gibi bir kutucuk çıkıyor.

mavi http bölümü siliniyor ve kopyaladığınız resim adresini yapıştırıp, TAMAM tuşuna basıyorsunuz.

Tamamdır....

Yoruldum :)

Bir insan kendini ANLAMAMAYA programlamışsa ve ÖNYARGILI ise o insanı yorar :)

Hııı, A isimli genç ihleye giderse askeri eğitim alamaz, çooooook zordur askeri eğitim.

Ama aynı A isimli genç ihlye değil de normalliseye giderse o askeri eğitimi alır, zorlu eğitim onun için çocuk oyuncağı olur:)

Niye: çünkü ihlye gitmedi :)

Kolay gelsin.
Bu meseleye bilimsel temelde değil, hissi baktığınızdan bir İHL linin tornacı, asker ya da denizci olamamasını bir türlü kabullenmek istemiyorsunuz. Yahu tornacıların, denizcilerin ve askerin okulları zaten var bu ısrar niye?
Bir kere İmam Hatip adı üzerinde mistik temelde eğitim verilen bir kurum. Burada her türlü cemaat yapılanması ve meczuplar cirit atıyor. Fethullah örneğinde bunu gördük..

Allah aşkına söyle! Bu yapılan Asker içersinde FETÖ den boşalan alana diğer cemaatlerin meczuplarını yerleştirme girişimi değilse nedir?

Avrupa'da bile Papaz okullarından mezun olanları orduya almıyorlar.

Öyle anlaşılıyor ki FETÖ belasından hala ders çıkaramamışız.

Yorum yapıcam ama silistrenin yorumları aklımı yakıyor cevap versem daha saçma bir yorum yapacak rabbim selamet versin

Geri