-
-
-
-
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bu Aydemir Akbasin cenazesinde konusma yapinca aklima yillar once bir benzinlikte Aydemir Akbas ve akabinde Asenaya vurup darp ettigi geldi. Kamera goruntuleri vardi izlemistim cok net hatirliyorum. Yillardir yapmadigi rezillik kalmadi, ama nasil oluyorsa el ustunde tutuluyor bu adam, sanatci kimligi olunca kutsallasiyorlar sanki.İbonun tek kurşunluk suikasti bin tane beddua içeriyor ama sonrası da değişmiyor çok can yaktı hala sadece istediklerine merhametli ve baba
Bağlantılari ve kökeninin dayandığı bazı şeyler her yerde ve herşey de sözünün geçtiği adamlar var insanları kendi programinda defalarca rezil etti ama mafya gibi herkesi sindirdi ama Allahin Adaleti büyük bütün herkesin ahini bir kurşunla aldı ve onu bir hiçe çevirdi kimlerin kanına girip işinden etmedi bir sürü haber çıktı ilahi adalet er yada geç tecelli ediyor sevgili W hala da Kendi çocuğuna sahip çıkmıyor insanoglu böyle işte düşer herkes el verir kalktığı an yine alir eline kirbacini.Bu Aydemir Akbasin cenazesinde konusma yapinca aklima yillar once bir benzinlikte Aydemir Akbas ve akabinde Asenaya vurup darp ettigi geldi. Kamera goruntuleri vardi izlemistim cok net hatirliyorum. Yillardir yapmadigi rezillik kalmadi, ama nasil oluyorsa el ustunde tutuluyor bu adam, sanatci kimligi olunca kutsallasiyorlar sanki.