Dilan Çıtak, Tatlıses Soyadını Kaldırdı

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
İbrahim Tatlıses ile Dilan Çıtak'ın arası bozulmuştu. İkili canlı yayında birbirine göndermede bulunmuştu.

Çıtak, Instagram'dan Tatlıses soyisimini kaldırdı. Şarkıcı, 'Çıtak' soyismine kalp emojisi koydu.

Kaynak

babasi-ibrahim-tatlises-ile-arasi-bozulan-dilan-citak-tan-sok-eden-hamle-bF6Aj.png

babasi-ibrahim-tatlises-ile-arasi-bozulan-dilan-citak-tan-sok-eden-hamle-p4I5O.jpg

dXCYCZl.md.jpg

Bir süredir babası İbrahim Tatlıses'le yaşadığı olaylarla gündeme gelen Dilan Çıtak, sosyal medya hesabından Tatlıses soyadını kaldırdı.

İbrahim Tatlıses'in Işıl Çıtak'tan dünyaya gelen kızı Dilan Çıtak ile arasında gerginlikler sürüyor.

dXCGr1R.md.jpg

Ünlü sanatçının evlat ayrımı yaptığına dair iddialar ortaya atan Çıtak, sosyal medya hesabından Tatlıses soyadını kaldırdı.

Dilan Çıtak, geçtiğimiz günlerde sosyadını değiştireceğinin sinyallerini yaptığı sosyal medya paylaşımıyla duyurmuştu.

Çıtak; "Uzun zamandır onaylı hesap ismi nasıl değiştirilir arayışındayız. Merak etmeyin. Zaten baya istemeden olmuştu. Kısmetse yakın zamanda sadece ben olarak kalacak olmak harika. Üzerimden büyük bir yük kalktı. İnanın "Oh" diyorum, "Şükür" diyorum."

KAYNAK

İbonun tek kurşunluk suikasti bin tane beddua içeriyor ama sonrası da değişmiyor çok can yaktı hala sadece istediklerine merhametli ve baba

İbonun tek kurşunluk suikasti bin tane beddua içeriyor ama sonrası da değişmiyor çok can yaktı hala sadece istediklerine merhametli ve baba
Bu Aydemir Akbasin cenazesinde konusma yapinca aklima yillar once bir benzinlikte Aydemir Akbas ve akabinde Asenaya vurup darp ettigi geldi. Kamera goruntuleri vardi izlemistim cok net hatirliyorum. Yillardir yapmadigi rezillik kalmadi, ama nasil oluyorsa el ustunde tutuluyor bu adam, sanatci kimligi olunca kutsallasiyorlar sanki.

• Alkış
Tepkiler: ne
Bu Aydemir Akbasin cenazesinde konusma yapinca aklima yillar once bir benzinlikte Aydemir Akbas ve akabinde Asenaya vurup darp ettigi geldi. Kamera goruntuleri vardi izlemistim cok net hatirliyorum. Yillardir yapmadigi rezillik kalmadi, ama nasil oluyorsa el ustunde tutuluyor bu adam, sanatci kimligi olunca kutsallasiyorlar sanki.
Bağlantılari ve kökeninin dayandığı bazı şeyler her yerde ve herşey de sözünün geçtiği adamlar var insanları kendi programinda defalarca rezil etti ama mafya gibi herkesi sindirdi ama Allahin Adaleti büyük bütün herkesin ahini bir kurşunla aldı ve onu bir hiçe çevirdi kimlerin kanına girip işinden etmedi bir sürü haber çıktı ilahi adalet er yada geç tecelli ediyor sevgili W hala da Kendi çocuğuna sahip çıkmıyor insanoglu böyle işte düşer herkes el verir kalktığı an yine alir eline kirbacini.

• Beğen
Tepkiler: W
Geri