Dijital kıyamet mi yazılım sorunu mu?

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Dünya genelinde yaşanan yazılım krizi sonrası birçok sektörde işler durdu, uçaklar hareket edemedi, bankalar işlem yapamadı ve kimse ATM'lerden para çekemedi. Bir bakıma dijital kıyamet olarak yorumlanan bu süreci ilgili firma yetkilileri "Yazılım güncellemesi sırasında yaşanan geçici bir sorun" olarak niteledi. Verilen cevaplar kimseyi ikna etmediği için bir daha yaşanmaması üzerine çözüm arayışları başladı.

Abartmayın alüminyum. Ne çok seviyorsunuz kıyamet senaryosu yazmayı.

her şeyin dijital olması da kötü. daha büyük ve çözülemeyecek bir sorunla karşılaşılsa al sana revolution dizisi ortamı.

Geri ödemeler, tazminatlar, kimlere ne zararlar açtı kim bilir?

Hastanelerde bile çoğu serviste aksamalar yaşanıp bazı ameliyatlar iptal edilmiş ve bu durum gösteriyor ki hepimiz dijital bir sisteme bağımlıyız ve olur da tek bir aksama yaşanırsa ve süre uzarsa hayatımız felç olacak demektir.

Bu hatanın kabul edilir bir tarafı bulunmadığı için ilerleyen süreçte nasıl bir çözüm bulunacağını da hep birlikte göreceğiz.

Fringe evet, person of interest evetimsi, 11.22.63 ü izlemedim önerir misin?
person of interest kırmızı çizgimiz. evetimsi dedin, cevap vermezdim ama hadi olsun. 11.22.63 mini dizilere sardığım döneme gelmişti, ilk çıktığı zaman izlemiştim. güzel dizi. son yıllarda şu video ile sosyal medyada hiç mi denk gelmedin de es geçtin. yengeyi al izle.

person of interest kırmızı çizgimiz. evetimsi dedin, cevap vermezdim ama hadi olsun. 11.22.63 mini dizilere sardığım döneme gelmişti, ilk çıktığı zaman izlemiştim. güzel dizi. son yıllarda şu video ile sosyal medyada hiç mi denk gelmedin de es geçtin. yengeyi al izle.

Bırak şimdi bunu izle seversin

Dijitali bilmemde hakikisi kopsa şaşırmam artık
35 yıl içinde neler gördük yahu
Yok darbesiydi depremiydi pandemisiydi
Ahir zamanlardayız harbiden

oturduğumuz yerde
şu olabilir bu olabilir deyip duruyoruz
daş da düşebülür evet

Ne kadar Amerika'ya bağımlı duruma düştüğümüzü bir kez daha öğrendik.

Geri