Dev kedi Kefir’i görenler köpek sanıyor

• Kullanıcı Sanem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Yaşamdan Kesitler
Konu sahibi son olarak 1195 gün önce görüldü

Dev kedi Kefir’i görenler köpek sanıyor​

Rusya’nın başkenti Moskova’da 12,5 kilograma ulaşması nedeniyle Kefir isimli kediyi görenler köpek zannediyor.​

Dev kedi Kefir’i görenler köpek sanıyor

Rusya'da 12,5 kilograma ulaşan Kefir isimli kedi büyüklüğü nedeniyle dikkat çekiyor. Rusya'nın başkenti Moskova yakınlarındaki Stary Oskol kasabasında yaşayan Yulia Minina, sahibi olduğu kedisinin bu kadar büyüyeceğini hayal etmediğini söyledi.
Yulia, yaklaşık 2 yıl önce sahiplendiği Kefir adlı kedisinin Miane Coon türü olduğunu ve zaman içerisinde 12,5 kilograma ulaştığını ifade etti.

kedi-iha1.jpg

Foto: İHA

Yabancıların kediyi gördüğü zaman köpek zannettiklerini ifade eden Yulia, “Kefir'in bir alışkanlığı daha var geceleri birlikte uyumayı seviyor. Yavruyken bana rahatsızlık vermiyordu ancak şimdi olukça iri ve ağır olduğu için onunla uyumakta zorlanıyorum” dedi.
Maine Coon cinsi kedilerin büyümesi 3-4 yaşına kadar sürdüğü için Kefir adlı kedinin daha da büyümesi bekleniyor.

Yemin ediyorum benim kabasakal halimden daha korkunc yiaaahhhh .....

bu niye boyle oldu ki simdi :s zamane kedileri bi degisik, kocaman

@Aze ciğim de Mecnun'a dev gibi derdi ancak bunu görünce fikri değişecektir.

Kediyi büyük göstermek için kadının kolunu feda etmişler. Kadının kolu da dev gibi görünüyor.

İlk gördüğümde köpek sandım

miyav deyip yuvarlanınca
tüm karizması gidiyordur
kefir işte

Olm kadındaki humerus boyunu görmediniz mi

Alakasız bir şey yazayım.Markette kefir aldığımı görenler " Aaaaaaaaa o iciliyomooooooooo içinde alkol varrrr" çöp insan modeli

Geri