Deli Cesaretim!?

Konu sahibi son olarak 4325 gün önce görüldü
Ben kendimi işimi kurmak istiyorum artık,kimsenin yüzünden kapı önüne konulmaktan bıktım. Gerçi 1 yıl sözleşmemiz di tamam doldu ama insan bi haber verir bu kadar işim başımdan aşkınken kendime yinede iş bulabilirdim.Sokak ta simit satsam bundan daha iyiydi:icon_yillarcaezildi

Geçmiş olsun.Maalesef özel sektör çok acımasız.:/ İlk günler biraz zor geçer.Sakın kendini bunaltma.Her şerde bir hayır vardır.Allah bir kapıyı kapatır ,diğerini açar.Umarım en yakın zamanda yeni bir iş bulursun.

Bu arada kendi işini kurmak konusunda sana katılıyorum.Kimseye minnet duymayıp kendi yağında kavrulmak güzel olurdu.Mesela kosgeb 30 bin lira geri ödemesiz kredi veriyor.Önce girişimcilik kursuna gidiyorsun.Projeni hazırlıyorsun,veriyorsun.Araştırıyorlar eğer uygun görürlerse iş yerini açıyorsun.Dün bi arkadaşımla uzun uzun konuştuk.Köfre,kumru yapan bi yer açmak istiyoruz bakalım =) Neyse çok yazmışım idare et :p

Geçmiş olsun.Maalesef özel sektör çok acımasız.:/ İlk günler biraz zor geçer.Sakın kendini bunaltma.Her şerde bir hayır vardır.Allah bir kapıyı kapatır ,diğerini açar.Umarım en yakın zamanda yeni bir iş bulursun.

Bu arada kendi işini kurmak konusunda sana katılıyorum.Kimseye minnet duymayıp kendi yağında kavrulmak güzel olurdu.Mesela kosgeb 30 bin lira geri ödemesiz kredi veriyor.Önce girişimcilik kursuna gidiyorsun.Projeni hazırlıyorsun,veriyorsun.Araştırıyorlar eğer uygun görürlerse iş yerini açıyorsun.Dün bi arkadaşımla uzun uzun konuştuk.Köfre,kumru yapan bi yer açmak istiyoruz bakalım =) Neyse çok yazmışım idare et :p

Estafurullah, çok kötü oldu bu sabah mutlu mesut işime giderken bir andan sanki dünya yıkıldı da ben altın da kaldım çok kötü bir deneyim oldu benim için. Bugün bir kaç arkadaşım daha söyledi bunu ama biraz kafamı dinlesem daha iyi olucak gibi. En azından iyileşene kadar diyelim :) İnşallah sende kendi işini kurarsın :cici:

Evet biraz dinlen,kendini toparla..Teşekkürler.Karamsarlık yok ; )

tumblr_mzlqe0Ku821rlhvpdo1_500.jpg

Geri