Dedikodu yapmak neden keyifli gelir?

• Kullanıcı Rhea
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Soru - Cevap
Konu sahibi son olarak 17 gün önce görüldü
1697741817811.png

Bazıları Sjsjsjs
Arkadaki firişof :d

kiminle yapıyosun o da önemli tabi

forumda neler oluyor
hiç haberim yok

E dedikodu haber alma şeklidir, nedir ne olmuş, kim kime ne demiş, kimin işi rast gitmiş kimin işinde sorun var, bunları aynı cemiyetteysen, o cemiyetteki diger insanlardan öğrenirsin,
insanlar meraklı Melahat, ne olmuş merak ederler,

umrumda olmaz. Ne sorsalar haberim yok derim kaldı ki, harbiden haberim yoktur, aha bayram gelmiş neyime, ne yapacam milleti bananeyav.

yapmıyorum diyen bile yapar
yalan söylemenin alemi yok
özellikle ii ortamlarında pis şeyler dönüyor

guvenli ortam olunca her sey hos. ilgimi ceken mevzularla ilgili konusmayi cok seviyorum. herkesle konusulmadigi gibi, herkesle dedikodu da edilmez. yakin iki arkadasim ve kiz kardeslerim zevkimi bilir, konusuruz. cok konusuruz. 10 dk zaman geciriyorum kendileriyle ve yasama sevincim tavan. ornek olarak isyerindeki dedikodular ve insanlar ilgimi cekmiyor. anlatan da onemli bu arada. hoslanmadigim, guvenmedigim, orada burada suradaci'leri sevmedigim gibi, anlattiklarini da sevmiyorum. bakin, dedikodunun bile bir seysi var, bir uhm, a la voila'si

Gerçekleri konuşmak bazen çok sıkıcı. O halde işin içine biraz heyecan katmak gerekir. O zaman işte tadından yenmez oluyor dedikodu.

Bazı insanlar;diğer insanların ne halde olduğunu,ne yapmakta olduğunu merak eder.Hatta kendini kıyas içine bile soktuğu kişilerin ne halde olduğunu öğrenip kendini olumlamak ister.Bu yüzden de bu yola başvurur ve haylice zevk alır.

çocukluk dönemlerin de rahmetli babanem akrabalar ile günleri olurdu , onla beraber bende giderdim o zamandan bu zamana yapmayı değil de dinlemek hoşuma gider bu sadece ama büyüklerin dedikoduları için geçerli , şimdiler de müsait oldukça halamların yanın da biterim börek çörek çay kahve yanında dedikodu faslı dinlemeyi ayrı seviyorum : )
bu arada evimin sevdikleriminin özlemi pekişti birden ..

Geri