Cumhuriyetçi Trump

P
  • Kullanıcı Phoibos
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
Washington'da Cumhuriyetçilere yakın düşünce kuruluşu "Demokrasileri Savunma Vakfı", 21 Şubat 2014'te Jonathan Schanzer imzalı rapor yayınladı. Rapor şunu diyordu:

Erdoğan'ın liderliğinde Türkiye, İran'ı yaptırımlardan koruyarak, Suriye'deki Cihatçı örgütleri destekleyerek ve Hamas'a destek sağlayarak, küresel terör örgütleri finanse ediyor. Erdoğan, Suriye'deki aşırı isyancı grupları desteklemek için çok ince hesaplar yapıyor; bunu, Sünni Cihatçı grupları silahlandırıp, eğitip ve hatta finanse ederek gerçekleştiriyor. 2013 yılında altı aylık bir zaman diliminde Türkiye'den Suriye'ye 47 ton silah gönderildi.

ABD yönetimine Ekim 2013'te sunulan "From Rhetoric to Reality - Reframing US Turkey Policy adlı 60 sayfalık rapor da bu konuda önemli.

Forumda, Trump seçildiği için sevinen partizanlar gördüm. Yeni bir yanılgının içine düşmesinler istediğim için erkenden paylaşma gereği hissettim.

Banane. Hep ben mi uğraşacam proleter devrimiyle. Biraz da abd duşunsun.

Her iki adayında Müslüman düşmanı olduğu açıktı.Birisi açıkça söyleyerek bunu ifade etti Dürüst düşman baldan datludur..

şimdi elin amerikalısının yayınladığı raporu mu dikkate alacağız. kim takar ki onları? benzer raporu isimleri değiştirerek ben de yayınlayayım o zaman :D

Erdoğan i örnek aldığına göre iyidir

Demokrasileri Savunma Vakfı", 21 Şubat 2014'te Jonathan Schanzer imzalı rapor
Lan sen kimsin ? Parayla mi dagitiyolar sizi? ( tabiki)
Ben Amerika hakkinda ne raporlar hazirlayanlari buraya döksem, Forum cöker.
Adamda suc yok. Onu kale alip, raporlari etrafa yayanlarda var bir sorun...
Türkiye hakkinda ne kadar yalan yanlis iddialar varsa, bunlara inanan kamilleri öpüp kucaklamak istiyorum.

Sezen

Çay getirmemişsin yanında. Ayıp.

Bana ait bir söylem yok ortada. Benim düşüncelerim değil bunlar. Bilgi ve fikir paylaşımını yadırgayacak, yadsıyacak konumdaysan internetin fişini çekmeni tavsiye ederim. Burada bir tercih söz konusu. Yediğim yemeği paylaşmakla okuduğum bir yazıyı paylaşmak arasında bilgi olma sıfatı açısından bir fark görmüyorum. Veya araba direksiyonunda bir fotoğraf paylaşmakla yer bildirimi yapmak arasında fark görmüyorum.

Benim tercihim bu yönde.

Size ilk bulaşma sebebim ve akabinde forumda birkaç gündür bazı insanların paylaşımları üzerine yazılar yazmamın sebebi sizin, daha önce üzerinde durduğum yazınız. Çay ısmarlamayı maharet sayabilirsiniz ama benim değerli gördüklerime salvolarınız başladığında karşılacağınız sonuçları kabullenmek durumundasınız. Tamam mı canıms?

Tekrar; bu yazılanlar benim düşüncelerim değil. Haydi çay ısmarla, barışalım. Sevilmemeye tahammül edemem.

ibadeath

Her zaman.

7777.jpg

Sezen

Çay getirmemişsin yanında. Ayıp.

Bana ait bir söylem yok ortada. Benim düşüncelerim değil bunlar. Bilgi ve fikir paylaşımını yadırgayacak, yadsıyacak konumdaysan internetin fişini çekmeni tavsiye ederim. Burada bir tercih söz konusu. Yediğim yemeği paylaşmakla okuduğum bir yazıyı paylaşmak arasında bilgi olma sıfatı açısından bir fark görmüyorum. Veya araba direksiyonunda bir fotoğraf paylaşmakla yer bildirimi yapmak arasında fark görmüyorum.

Benim tercihim bu yönde.

Size ilk bulaşma sebebim ve akabinde forumda birkaç gündür bazı insanların paylaşımları üzerine yazılar yazmamın sebebi sizin, daha önce üzerinde durduğum yazınız. Çay ısmarlamayı maharet sayabilirsiniz ama benim değerli gördüklerime salvolarınız başladığında karşılacağınız sonuçları kabullenmek durumundasınız. Tamam mı canıms?

Tekrar; bu yazılanlar benim düşüncelerim değil. Haydi çay ısmarla, barışalım. Sevilmemeye tahammül edemem.

ibadeath

Her zaman.

7777.jpg
sana cay ismarlarim..ama diyorsyn ya ben sadece yazilani paylasirim;demekku o yazids kendine yakin yada ayni dusundugun noktalar varki paylastin.. bilemedim simdi amac?

hadi cay icelim.havada soguk

Geri