Cumartesi günleri hangi banka açık ?

Konu sahibi son olarak 2605 gün önce görüldü
Cumartesi günleri hangi banka açık - Cumartesi günü çalışan banka var mı - Cumartesi hangi bankalar açık - Cumartesi öğlene kadara açık olan banka var mı - Cumartesi günü hangi bankalar açık - Cumartesi günü açık banka bulabilir miyim - Cumartesi günü açık olan bankalar

Bazı bankaların cumartesi günü öğlene kadar açık oldugunu duymuştum bilgisi olan var mı ? Cumartesi açık olan banka var mı ?​

Ben hiç duymadım özel bankalar bile açmaz ya sanmıyorum..

Cumartesi öğleye kadar açık olsa hiç olmazsa :T:

Cumartesi öğleye kadar açık olsa hiç olmazsa :T:

Sen haftanın 5 günü işini halletme oldu bir de Cumartesi açık olsun :p

Artık bankmatiklerden çoğu işlem yapılıyor şekerim bankaya ne hacet :o

Sen haftanın 5 günü işini halletme oldu bir de Cumartesi açık olsun :p

Artık bankmatiklerden çoğu işlem yapılıyor şekerim bankaya ne hacet :o

Ne olur ki zaten çok çalışıyorlar ya sanki :T:

Bir çok işlem yapılıyor evet mesela hesabıma yatırdığım 150 tlnin 4,55 kuruşunu almışlar kazanmışlardı çünki :T:

Ne olur ki zaten çok çalışıyorlar ya sanki :T:

Bir çok işlem yapılıyor evet mesela hesabıma yatırdığım 150 tlnin 4,55 kuruşunu almışlar kazanmışlardı çünki :T:
Ya oyle deme bazılarının isi basindan askin misal benim temsilcim Deniz bey ayy cokk seker bi adam .p
O kadar para için mi butun sitemin:T: havale yapayim ben sana .p

LG-D693TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ya oyle deme bazılarının isi basindan askin misal benim temsilcim Deniz bey ayy cokk seker bi adam .p
O kadar para için mi butun sitemin:T: havale yapayim ben sana .p

LG-D693TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ciddimisin şeker demek hmm :D

Hayır sitemim o kadar para için değil, kendi hesabıma parayla para yatırma olayını saçma bulmam :cici:

Cevahir alış veriş merkezindeki bankalar 7 gün açık akşama kadar

Membank.​
Meme bankası olarak bilinir, annelerimiz, babaannelerimizin memelerinin üstünde bez kese olur, kesede de para, Membank faizsiz ve hemen onaylı, biraz beddualı 1 bankadır.​
Boyu devrilmeyesice daha dün almadın mı sen 200 lira? Membank mottosudur.​

Geri