karamuratbenim
Üye
pistler atlayışıma, kızlar kayışıma hasta.........Ay ne güzel attın kendini öyle laps diye……
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
pistler atlayışıma, kızlar kayışıma hasta.........Ay ne güzel attın kendini öyle laps diye……
hemen bir onlyfans hesabı aç boş ver forumu2 ay ban yedikten sonra foruma giriş yapıyorumdur:
ne bileyim yani, ne diyeceksin ne diyeceğine diyip dimeyeceğine hiçbişeyine deye ne div bi kimsi kimse kimseyi dinleğ ne bişey anlatabilirsin ne dinleyenleğ olur
![]()
2 haftadır hastayım o esnada plesk:hoş geldin hocam. yok mu bir yayın : )
açacağım ben de artık bi hesap. arkadaşlarım, ailem, sizler affetsin....hemen bir onlyfans hesabı aç boş ver forumu
2 haftadır hastayım o esnada plesk:
açacağım ben de artık bi hesap. arkadaşlarım, ailem, sizler affetsin....
bu ülkede namusumuzla para kazanmamızın bi imkânı kalmadı neredeyse....
neyim var neyim yoksa sergileyeceğim....
ne de olsa piyasa ekonomisi, her topal satıcının bir kör alıcısı vardır.
bi yerden başlamak lazım diye düşünüyorum artık.
g*tümüz daha ne kadar diri kalacak değil mi..................
2 haftadır hastayım o esnada plesk:
nazlanacak yaşı geçtim.bu kadar kolay kabul edince tadı kalmadı, bir onlyfans üyesi kaybettin
ben galiba zor insan seviyorum sjhjskj
sağ ol. haftaya bakalım. bi geçsin de şu nalet olasıca.hocam geçmiş olsun. yayın? : )
ah ah zamanında açsaydıhemen bir onlyfans hesabı aç boş ver forumu
bizden olmaz diyorsun yani. karamurat hocam kurtarmaz mı : )jskhkjshkshs serdar.
o kızın kazanması normal çünkü bunun altyapısını iyi hazırlamış o kız.
sen bir kızın profiline gir bak kjsjks bunları yaparım diyorsan olurbizden olmaz diyorsun yani. karamurat hocam kurtarmaz mı : )
tövbeler olsun.sen bir kızın profiline gir bak kjsjks bunları yaparım diyorsan olur
ama biraz zor olur
jsklşkdjs ben sadece eğitim videoları yayınlayabilirim oradatövbeler olsun.
bizden olmaz hocam, olmaz. kim ne yapsın bizim buruşuk g^tümüzü. ha ben belki kıyısından köşesinden yırtabilirim bak, squat filan yapıyorum :ddbizden olmaz diyorsun yani. karamurat hocam kurtarmaz mı : )
abi sorsan "kadın cinsel obje değil tağammığğ" derler. Sana bana cinsel obje değil. İş para olunca hepsi birer seks machine'e dönüşüyor. Default özellikleri bu çünkü.jsklşkdjs ben sadece eğitim videoları yayınlayabilirim orada
benim hevesimi küçükken kırdılar albayım.
sonra kırık çıkıkcıya götürdüler yanlış kaynadı.
hayatım boyunca yanlış şeylere heves ettim durdum.