karamuratbenim
Üye
Maalesef yok '/abi ülkemizin sanat yapımlarından biri olan Recep İvedik hala oynayiligor mu otubuste
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Maalesef yok '/abi ülkemizin sanat yapımlarından biri olan Recep İvedik hala oynayiligor mu otubuste
12 saat filanhocam kaç saat kaldı
Ben ölmüşüm de gömenim yok bilader :ddUlan adam mi oldurdun o ne surgun gibi
demiyorum valla hahahahhahahabi şey diyor musunn hiç.
ulan verecektik o sekiz yüz TL yi falan
üzerimde lazım olacağını düşünmediğim sürece nakit para bulundurmam. acil ihtiyaçlar için nolur nolmaz diye 3 5 kuruş bulundururum sadece.
geçenlerde arkadaşın birine para lazım oldu hesaptan attım, nakit verdi. hafta sonları dağa çıkıyorum nolur nolmaz diye parayı attım kitaplığa günlerdir orada duruyordu (400 tl)
geçenlerde arkadaş evine hırsız girdiğini söylemişti. dün aklıma geldi fütursuzca kitaplıkta duran 4 adet 100'lük banknot. lan dedim, ev tam bir bekar evi, tamam birçok şey (kitaplık, tv masası, yemek sofası, çalışma masaları, sehpalar filan) strafordan olabilir, evet yanlış duymadınız hepsi strafordan :dd ama olum dedim paralar da strafor değil ya anasını satayım, belli mi olur hırsız bu dedim girer mi girer. aldım bu banknotları kitaplığın üstünde duran plaketimin altına koydum.
valla hırsızı bilmem de ben o paraları orada unutursam var ya ileride filan taşınırken bulurum kesin. böyle de bi malım işte.
bkz: dünyanın en gereksiz adamı
![]()
O kadar kolay olamazdı, olmamalıydı.şu an evde olmam gerekirken daha 90 km yolum var. trafik yok, her zamanki hız ama geç kaldık. işin içinde bir kahpelik var ama anlamadım. karamurat'ın ahı var sanırım.
paraları "köyden indim şehre" filmindeki gibi kocaman bi küpe doldurdum, gömdüm :ddGeçe gece aklıma takıldı , sahi n’oldu o paralara ve strafordan dolap ne fakir misin sen
e yaz bittiğine göre artık kış gelebilir mi allahım, özledik de kaymayı...
ikisini de dene, tarafını seç