çükübik ya da fikibok

🕒 Konu sahibi 16 saat önce aktifti
Ulan adam mi oldurdun o ne surgun gibi

abi şey diyor musunn hiç.
ulan verecektik o sekiz yüz TL yi falan

abi şey diyor musunn hiç.
ulan verecektik o sekiz yüz TL yi falan
demiyorum valla hahahahhahah
arada minimum 500 tl oynuyor mq :/
ama dönüşte uçak kullanacağım, zira tatilin bitmesinin hüznü, tekrar bi 24 saat otobüs zulmüyle birleşince kafayı yerim kesin.

şu an evde olmam gerekirken daha 90 km yolum var. trafik yok, her zamanki hız ama geç kaldık. işin içinde bir kahpelik var ama anlamadım. karamurat'ın ahı var sanırım.

üzerimde lazım olacağını düşünmediğim sürece nakit para bulundurmam. acil ihtiyaçlar için nolur nolmaz diye 3 5 kuruş bulundururum sadece.

geçenlerde arkadaşın birine para lazım oldu hesaptan attım, nakit verdi. hafta sonları dağa çıkıyorum nolur nolmaz diye parayı attım kitaplığa günlerdir orada duruyordu (400 tl)

geçenlerde arkadaş evine hırsız girdiğini söylemişti. dün aklıma geldi fütursuzca kitaplıkta duran 4 adet 100'lük banknot. lan dedim, ev tam bir bekar evi, tamam birçok şey (kitaplık, tv masası, yemek sofası, çalışma masaları, sehpalar filan) strafordan olabilir, evet yanlış duymadınız hepsi strafordan :dd ama olum dedim paralar da strafor değil ya anasını satayım, belli mi olur hırsız bu dedim girer mi girer. aldım bu banknotları kitaplığın üstünde duran plaketimin altına koydum.

valla hırsızı bilmem de ben o paraları orada unutursam var ya ileride filan taşınırken bulurum kesin. böyle de bi malım işte.

bkz: dünyanın en gereksiz adamı

tek-cekirdek-mont.jpg

Geçe gece aklıma takıldı , sahi n’oldu o paralara ve strafordan dolap ne fakir misin sen

şu an evde olmam gerekirken daha 90 km yolum var. trafik yok, her zamanki hız ama geç kaldık. işin içinde bir kahpelik var ama anlamadım. karamurat'ın ahı var sanırım.
O kadar kolay olamazdı, olmamalıydı.

Geçe gece aklıma takıldı , sahi n’oldu o paralara ve strafordan dolap ne fakir misin sen
paraları "köyden indim şehre" filmindeki gibi kocaman bi küpe doldurdum, gömdüm :dd

strafordan dolap, sehpa vs. gelince de duruyorlar. Tayin olunca evin eşyalarını satarsın diyor arkadaşlar. Dedim ag para edecek eşya mı var evde, her şey strafordan :/

yaz geliyor, fit olmak lazım deyip fitness'a gittikten sonra izinde antalya'da plaja giriş yapıyorumdur.

abi yeni otobüs yolculuğunda ne zaman buluşuyoruz, eğlencesiz kaldık, kuruduk valla

tamam belki bi nejat işler değildik; ama biz de çok kaybettik..........

merhaba sayın yüzen, sizinle hiç deve güreşi yapmış mıydık!?

YfbRL.jpg

ekmeleddin: olympos sahili, kaybedenler kulübü

tamam belki bi ayna değildik, ama biz de severek ayrıldık..........

can gox'un yorumunu görünce şöööööyle bi maziye gidip geliverdim.
tamam can gox'u da severiz ama olmamış be abicim.
biz ayna'cıyız.
bugünü de ayna günü ilan ediyorum......

e yaz bittiğine göre artık kış gelebilir mi allahım, özledik de kaymayı...

ikisini de dene, tarafını seç

Geri