karamuratbenim
Üye
Sende video gözüküyor mu yılmazyapma yapma gerçekten içim parcalaniyor
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Sende video gözüküyor mu yılmazyapma yapma gerçekten içim parcalaniyor
Müslüm baba olan video değil mi ? evet görünüyor oSende video gözüküyor mu yılmaz
Bende ekledikten sonra siteye ulaşılamıyor deyince ayar oldum. herhalde site bile dayanamadı bu acıklı hikayeyeMüslüm baba olan video değil mi ? evet görünüyor o
adem dedi arkadaşlar, bak yola gideceksin yeme o kadar kayısıyı.abi sen şimdi ondokuz saat yol gideceksin ya istersen gece uyumadan sana yolda eşlik edeyim jsjsjs malum canın sıkılır
efsaneyi hatırlamayalım mı :dabi gece çetin geçecek desene sjjsks kaç kere mola var yol uzerinde
ikram servisi başladı mı hocam. bol bol al.
hahahahahhah. çok mantıklı bi sonrakine deneyeceğimabi kahve almazsak topkekten iki tane alabiliyor muyuz diye sorsana hafta sonu banada otubus yolu görünebilir sbnsnms
efsaneyi hatırlamayalım mı :d
1.5 saat sonra ilk mola yeri. 3 tane daha var.
hee... bi eti hoşbeş ile çay yuvarladım.
hahahahahhah. çok mantıklı bi sonrakine deneyeceğim
annelerde o default özellik herhalde. düğün, kına, nişan, altın günü gibi organizasyonlarda da mesela masadaki pasta masta ne varsa peçeteye sarıp çantaya atıyorlar :ddbiz zamanında yolculuk yaparken hsnsnns annem o kekleri alır yegenlerime götürürdü hsjs ulan kadıni da gömdük boş yere nsms
abi yetmiş öncesi doğumlu kadınlarda var o özellik sadece çünkü köy yerinde yokluk içinde buyumuslwr ve israf ne biliyorlar ondan israf etmemek için uğraşıyorlar.annelerde o default özellik herhalde. düğün, kına, nişan, altın günü gibi organizasyonlarda da mesela masadaki pasta masta ne varsa peçeteye sarıp çantaya atıyorlar :dd
garip anam, çilekeş anamabi yetmiş öncesi doğumlu kadınlarda var o özellik sadece çünkü köy yerinde yokluk içinde buyumuslwr ve israf ne biliyorlar ondan israf etmemek için uğraşıyorlar.
valla annemden ticari anlamda çok şey öğrendim değme ekonomist bana tasarrufu annem kadar güzel ogretemezdi hwjjjwne
canım anam
garip anam, çilekeş anam
![]()
abi kahve almazsak topkekten iki tane alabiliyor muyuz diye sorsana hafta sonu banada otubus yolu görünebilir sbnsnms