çükübik ya da fikibok

🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti
abi sen şimdi ondokuz saat yol gideceksin ya istersen gece uyumadan sana yolda eşlik edeyim jsjsjs malum canın sıkılır

abi sen şimdi ondokuz saat yol gideceksin ya istersen gece uyumadan sana yolda eşlik edeyim jsjsjs malum canın sıkılır
adem dedi arkadaşlar, bak yola gideceksin yeme o kadar kayısıyı.

dinlemedim yılmaazzzz.

oha lan biri daha şimdiden horlamaya başladı.

abi gece çetin geçecek desene sjjsks kaç kere mola var yol uzerinde

abi kahve almazsak topkekten iki tane alabiliyor muyuz diye sorsana hafta sonu banada otubus yolu görünebilir sbnsnms

abi gece çetin geçecek desene sjjsks kaç kere mola var yol uzerinde
efsaneyi hatırlamayalım mı :d

1.5 saat sonra ilk mola yeri. 3 tane daha var.
ikram servisi başladı mı hocam. bol bol al.

hee... bi eti hoşbeş ile çay yuvarladım.
abi kahve almazsak topkekten iki tane alabiliyor muyuz diye sorsana hafta sonu banada otubus yolu görünebilir sbnsnms
hahahahahhah. çok mantıklı bi sonrakine deneyeceğim

efsaneyi hatırlamayalım mı :d

1.5 saat sonra ilk mola yeri. 3 tane daha var.

hee... bi eti hoşbeş ile çay yuvarladım.

hahahahahhah. çok mantıklı bi sonrakine deneyeceğim

biz zamanında yolculuk yaparken hsnsnns annem o kekleri alır yegenlerime götürürdü hsjs ulan kadıni da gömdük boş yere nsms

biz zamanında yolculuk yaparken hsnsnns annem o kekleri alır yegenlerime götürürdü hsjs ulan kadıni da gömdük boş yere nsms
annelerde o default özellik herhalde. düğün, kına, nişan, altın günü gibi organizasyonlarda da mesela masadaki pasta masta ne varsa peçeteye sarıp çantaya atıyorlar :dd

annelerde o default özellik herhalde. düğün, kına, nişan, altın günü gibi organizasyonlarda da mesela masadaki pasta masta ne varsa peçeteye sarıp çantaya atıyorlar :dd
abi yetmiş öncesi doğumlu kadınlarda var o özellik sadece çünkü köy yerinde yokluk içinde buyumuslwr ve israf ne biliyorlar ondan israf etmemek için uğraşıyorlar.
valla annemden ticari anlamda çok şey öğrendim değme ekonomist bana tasarrufu annem kadar güzel ogretemezdi hwjjjwne
canım anam

abi yetmiş öncesi doğumlu kadınlarda var o özellik sadece çünkü köy yerinde yokluk içinde buyumuslwr ve israf ne biliyorlar ondan israf etmemek için uğraşıyorlar.
valla annemden ticari anlamda çok şey öğrendim değme ekonomist bana tasarrufu annem kadar güzel ogretemezdi hwjjjwne
canım anam
garip anam, çilekeş anam

8kcOx.jpg

hlkjhfjışfhjjısşhjşgj

lan ya karikatürünü bulmuş ksjksjolsjo

abi ülkemizin sanat yapımlarından biri olan Recep İvedik hala oynayiligor mu otubuste

Geri