Cübbeli’den penis duası!

Konu sahibi son olarak 80 gün önce görüldü
Bu tip konularda @Hatem i hiç goremezsiniz mesela. Ama ben cübbeliyi severim. Adam kendini dinletiyor. Siyasal İslam'ın ve irticanın karşısında her tür baskı ve iftiraya rağmen dimdik ayaktadır. Laik cumhuriyetin böyle değerli insanlara ihtiyacı var.
Cübbeliyi bende severim. Ne çok ortak yönümüz var. Diğer hocaların aksine konulara esprili yaklaşımı hosuma gidiyor. Doğruluğu yanlışlığı umrumda degil. Cübbeli ile alakalı farklı konularda kendisini sevdiğimi, yanlış hatırlamıyorsam fatih Altaylı denen zati defalarca gt ettigi programı orgazm olarak seyrettigimi de söyledim. Ayrıca penisli konularda neden beni görmek istiyorsun?

Bakara suresi, 260. ayet
İbrahim "Rabbim! Ölüleri nasıl diriltiyorsun, bana göster!" deyince, rabbi "Yoksa inanmıyor musun?" demişti. O "Hayır inanıyorum, fakat kalbim tam kanaat getirsin diye" cevabını verdi. Rabbi "Kuşlardan dört tane al, onları kendine alıştır, sonra (parçalayıp) her bir tepeye onlardan bir parça bırak, sonra onları çağır. Koşarak sana gelecekler ve şunu bil ki, Allah hep galiptir ve hikmet sahibidir" buyurdu.

Cubbeli bey bu ayetin neyinden feyz almis penis icin.
Kafamda bir seyler canlanıyor lakin kurmak istemiyorum.

Ölüyü diriltmek ?

Bu tip konularda @Hatem i hiç goremezsiniz mesela. Ama ben cübbeliyi severim. Adam kendini dinletiyor. Siyasal İslam'ın ve irticanın karşısında her tür baskı ve iftiraya rağmen dimdik ayaktadır. Laik cumhuriyetin böyle değerli din adamlarına ihtiyacı var.
Nasıl seviyorsun cübbeli yi?
Cübbeli yedi başlı ejderhanın bi kolu,
İnsanı insana köle eden, teslimiyeti, biatı emreden
Müslüman toplumları bilimden kaparan, yokluk sefalete sürükleyen
tasavvuf tarikatın baş müderrisi. O bir insanlık düşmanı,
Yüz yıllardır selçukluya, osmanlıya yön verdiler, yönettiler.
Atatürk geldi de bok çukurundan çıkardı bizi
Ur hala temizlenmedi, hala hükümetler üzerinde etkileri var
Sempatik hiç bir tarafı yok, Allah fırsat vermesin.
Aklınızı başınıza alın

Son düzenleme:
Bu görselin doğruluğu hakkında şüphem var doğrusu,
Gerçek mi diye hep merak etmişimdir.
İnternette kısa bir arama yaptım. Görüntülerdeki kendisi. Mahkemede ifade etmiş. Müritleri inkar etse de mahkemede yaptığı açıklama şu :

İnternete düşen görüntülerini kabul eden Ünlü, “İlk günden beri inkâr etmedim. Görüntüdeki 3 yıl önce imam nikâhı kıydığım Özbek bir bayandı’’ dedi.

Kaynak : 'Evet, o kasetteki kişi benim' - Türkiye Haberleri - Radikal

Şurada icaz-ül kur'an, tefsir, meâl ve tecvid ilimleri üzerine bilimsel bir konuşma yapıyoruz. Adam olun. Hemen "yok ölüyü diriltir ehi ehi" yok "suyu nereme serpecem" yok "kuşlar cıvıldıyor hihihi"... hemen cıvıtıyorsunuz.

Beyefendi olun. Biseyler öğrenmeye çalışıyorum burada, Allahümme Inna sabirîn!

Şurada icaz-ül kur'an, tefsir, meâl ve tecvid ilimleri üzerine bilimsel bir konuşma yapıyoruz. Adam olun. Hemen "yok ölüyü diriltir ehi ehi" yok "suyu nereme serpecem" yok "kuşlar cıvıldıyor hihihi"... hemen cıvıtıyorsunuz.

Beyefendi olun. Biseyler öğrenmeye çalışıyorum burada, Allahümme Inna sabirîn!
Penis konularında çok hassas ve sinirlisin

Bu adam tam sarlatanda asıl klinik vaka bunu taparcasına savunan müritleri.. Ben onlara şaşırıyorum.. Bazılarında IQ sıfır bile değil işte henüz tıbben beyin naklini de mumkun değil :))

Ala'turka yatacak yerin yok müptezel

ötmeyen kuşlara mı fayda sağlıyor yoksa +5 cm mi?

Geri